Bilstereo: Hur man installerar en subwoofer i ett 94 Jeep

En subwoofer är en större högtalare, som kan leverera bas och andra toner av musik bättre än vanlig dörr och bakre däck. Subs kräver också en starkare signal från stereon för att producera de mer kraftfulla och djupare ljud. Den 1994 Jeep Grand Cherokee har utrymmet i bakre lastutrymmet att montera subwoofer och förstärkare som krävs för att öka fabrikens stereo signal. För att spara tid och pengar, kommer en subwoofer ger en adekvat nivå på sonic balans genom att införliva förstärkare och sub tillsammans. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
förstärkare kabelsats
kryssmejsel
10 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på jeep genom att dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan av bilen.
2

Koppla bort jordkabeln från den negativa batterikabeln med 10 mm nyckel.
3

Fäst ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till den positiva ledaren, genom att ta bort pluskabeln bulten och ersätta den med ringkabelsko ledningen mellan bulten och ledningen inlägget. Dra säkringen ur ringen terminalen säkringshållaren.
4

Fäst blå strömkabeln från kabelsats till ringen terminalen och mata kabeln genom brandväggen mellan motorrummet och insidan av jeep passagerarkabinen. Flytta till insidan av Jeep.
5

Ta bort de två skruvarna i ovankant av instrumentpanelen trim panelen som omger stereon och styr klimatet med Phillips-skruvmejsel.
6

Dra askkoppen från sin plats och ta bort de två skruvarna på baksidan av askkoppen facket.
7

Dra panelen mitten streck bort från instrumentpanelen för hand. Ta bort de två skruvarna som håller stereon i stereo montering dockan, med 10 mm hylsa och kör.
8

Skjut stereo från fästet docka i instrumentbrädan och koppla stereo ledningarna från den bakre panelen för radion. Låt antennkabeln ansluten.
9

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter och anslut kabelstammen adaptern leder till baksidan av stereon.
10

Plug kopplingskablarna från förstärkaren kabelsats in i ledningarna på iring sele adaptern. Kör kopplingskablarna genom öppningen på baksidan av stereon montering dockan och ner till golvet av Jeep, på passagerarsidan.
11

Skjut stereo till montering dockan och ersätta de två bultar, säkra stereo i fästet. Placera streck kåpa över stereon och styr klimatet, och tryck fast runt omkretsen att knäppa panelen på instrumentbrädan.
12

tillbaka de två skruvarna på baksidan av askkoppen facket och placera askkopp tillbaka i sitt spår
13

Kör patchkablar till platsen för aktiv subwoofer -.. helst i det bakre lastutrymmet av Jeep
14

Route strömkabeln från förarsidan fotutrymmet till subwoofern.
15

Anslut patchkablar till sub och anslut nätsladden till uttaget märkt "POWER" på subwoofern.

16

Anslut förstärkaren kabelsats s jordkabel till sub en koppla den till en skruv eller bult direkt ansluten till ramen av Jeep. Återgå till batteriet.
17

Placera jordkabel till den negativa terminalen och dra åt klämman på kabeln till den ledande posten med nyckeln. Placera säkringen i säkringshållaren på förstärkaren ringkabelsko. Stäng huven av Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81210.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.