Subwoofer Installation i en Toyota Prius

Toyota Prius har varit en av de bäst säljande bilarna i historien, men för alla sina miljöegenskaper folk fortfarande vill ändra och förbättra den grundläggande design.Installing en subwoofer i bilen är en av de mest populära ändringar du kan make.Installing subwoofern är inte en svår uppgift, men det kräver koncentration och lite planering när det gäller ledningar. Saker du behöver
Wiring Förstärkare
(levereras med sub och förstärkare) katalog Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Fäst trådarna till baksidan av förstärkaren. Exakt hur man gör detta varierar beroende på märke och modell. Det kommer att finnas en tråd som löper till batteriet, en annan att fästa i stereo och en annan uppsättning som kör till subwoofern.
2

Kör strömkabeln till förstärkaren till bilbatteriet (genom att lägga makten kabel bakom bilens interiör plast paneler eller under mattan). Det kommer så småningom komma ut genom brandväggen.
3

Fäst säkringsdosan, som levereras med förstärkaren, i motorrummet vid batteriet. Detta fäster med skruv.
4

Hook upp utsignalen från säkringsdosan till bilbatteriet. Utgången kommer att vara en slinga som passar över toppen av den positiva polen. Ta bort den befintliga terminalen, skjut på förstärkaren slingan och byt terminalen.
5

Lokalisera remotekabel kontakt på baksidan av bilstereon. Detta kan märkas på ryggen eller du kan behöva konsultera kopplingsschemat. Den remotekabel ser förstärkaren inte är på hela tiden och därför inte tömma batteriet.
6

Kör remotekabel från förstärkaren till stereon under mattan eller bakom plastpaneler ( som du gjorde med strömkabeln).
7

Upprepa de sista två stegen för signaltrådarna som tar emot ljudet från bilstereon.
8

säkert passa subwoofer i bilen. Den bästa platsen för detta är i bagageutrymmet på bilen, så tänk på att du inte kommer att kunna bära mycket bagage. De flesta subwoofers kommer med fästen fästa så att du kan fästa den med ett par skruvar.
9

Kör högtalarkablarna från förstärkaren till subwooferns baksida. Dessa kommer antingen vara standard stereo jack-pluggar eller de två separata ledningar. Om de är separata ledningar, se till att du ansluter de positiva och negativa sidorna korrekt.
10

Fäst förstärkaren till toppen av subwoofern. De flesta subwoofers kommer med skruvhålen redan borrade för förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82144.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.