Hur Byt Mercedes 190E Speakers

Om du är redo att uppgradera ljudsystemet i din Mercedes 190E, börja med högtalarna är en bra idé. Det kostar inte mycket att köpa eftermarknaden högtalarna, men ljudet förbättringen är märkbar. Eftermarknad högtalare skryta förbättrad frekvensrespons och ger skarpare detaljer i ljudet än de fabriksinstallerade modeller. Och om du närmar jobbet steg-för-steg, hittar du det är inte så svårt att göra själv. Saker du behöver
Panel Tool Review stjärnskruvmejsel
Torx T-20 bit och förare
Visa fler instruktioner
1

Sätt din panel verktyget längs kanten av trim omger dörröppnaren och bända bort det. Avlägsna skruven från bakom trim med en stjärnskruvmejsel.
2

Kräng av airbag emblem från dörrpanelen och ta bort skruven bakom det. Avlägsna skruven på dörren spärren trimma och ta bort beklädningsdetalj.
3

Lossa luckans lås och dra den uppåt och ut genom dörren.
4 < p> Kräng av små plast skruvlock under dörren dra i handtaget och ta bort skruven nedanför det.
5

Sätt din panel verktyg runt kanterna på dörrpanelen och bänd runt kanten tills du " ve släppt alla klämmorna och panelen är lös. Lyft panelen uppåt och bort från dörren.
6

Ta bort de fyra Torx T-20 skruvar som håller högtalaren på plats. Dra högtalaren ut genom dörren, ta tag i ledningarna kontakt på baksidan och dra bort det.
7

Anslut den nya högtalaren i, placera den i dörren och skruva fast med Torx-skruvar .
8

Upprepa stegen ovan för alla andra dörrar som du vill byta ut högtalarna i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81430.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.