Hur man installerar en stereo i en Hyundai Sonata

Hyundai Sonata är ett värde packad bil med massor av innerutrymmen och bekvämligheter för pengarna. Byta ut original stereo i Hyundai Sonata kräver avlägsnande av en del av instrumentbrädan, vilket är enklare än det låter. Med rätt delar, tar detta projekt mindre än en timme och lämnar dig med mycket bättre ljud. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Hyundai radio adapter kit
Visa fler instruktioner
1

Öppna mynthållare och ta bort de två skruvarna vid fronten. Bänd trim från runt växelspaken och ta loss strömkabeln till cigarettändaruttaget.
2

Leta upp och ta bort de två skruvarna från botten av radion kåpa. Leta efter skruvar, fäst vid en stav, under handskfacket. Haka av kabeln från stången och dra stången gratis.
3

Placera shifter in "D" och skjut radio trim panelen från instrumentbrädan. Lokalisera de fyra skruvarna på framsidan och sidorna av stereon och ta bort dem.
4

Dra stereo ur Hyundai Sonata instrumentbrädan och lossa kablarna från baksidan av enheten. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele.
5

Skjut den nya huvudenheten i Hyundai radio adapter kit. Fäst adaptern kabelnät och antennen på baksidan av den nya huvudenheten och skjut hela enheten i instrumentbrädan.
6

Säkra stereo på plats med fyra front och skruvar sida och vrid det vidare. Verifiera alla talare och funktioner fungerar. Sätt tillbaka radion kåpa, sätta staven tillbaka till kablage och säkra trim runt växelspaken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80467.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.