Hur du köper Polk Bilhögtalare

Polk Audio har tillverkat bilens högtalare från USA i över 30 år. Talare från Polk Audio är kända för prestanda och innovation och samtidigt vara tillgängliga för fler konsumenter till ett överkomligt pris. Polk har några bra alternativ för din bil högtalarsystem, så här är några saker att tänka på när du köper Polk bilens högtalare. Instruktioner
1

Välj storlek Polk högtalare du vill ha för din bil. Storleken på högtalarna är viktigt för kvaliteten på ljud som de kommer att producera. Storleken på högtalarna är också viktigt, eftersom det hjälper till att avgöra om högtalarna passar i din bil. Kontrollera guiden fordonet passform på Polk hemsidan för att få en bättre uppfattning om vilken storlek på högtalare som du behöver.
2

Välj mellan en komponent och koaxial högtalare. Polk erbjuder kvalitet högtalare i både komponent och koaxial konfigurationer, så valet är vad du vill och vad du har råd. Komponent högtalare har separata bas-och diskanthögtalare som kan monteras på olika platser för att skapa en magnifik ljudlandskap, men kvaliteten kommer vid en kostnad. För ett mer prisvärt alternativ, koaxial högtalare har diskanter monterade på bas, vilket kan försämra ljudkvaliteten jämfört med komponent högtalare, men koaxialhögtalare är fortfarande krona och klave bättre än fabriken högtalarna i bilen.

3

kolla in alternativen komponent tweeter från Polk. Om du inte behöver en hel del system de DB1000 och db1001 högtalare är ett bra alternativ att lägga till lite till din nuvarande setup.
4

Få en subwoofer från Polk att lägga till dunka till din bil. Polk erbjuder subwoofers i 8-tums, 10-tums, 12-tums och 15-tums modeller, och sträcker sig från mindre än $ 100 till mer än $ 400. Se bara till att du har utrymme för sub i bilen.
5

Kontrollera att du har en förstärkare som kan driva ditt nya system. Polk erbjuder några olika förstärkare som kan tillräckligt driva ditt system. Oavsett om det är en Polk förstärkare eller en från din favorit märke, behöver du en förstärkare för att driva ditt nya system, så budgeten den i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80412.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.