Hur Recoil P3 15-tums sub

Den P3D2-15 och P3D4-15, tillverkad av Rockford Fosgate, är en del av deras slutkläm av subwoofers. Den P3D2-15 är en 2-ohm betygsatt subwoofer medan P3D4-15 är en 4-ohms betygsatt subwoofer. Båda subwoofers är 15 inches i storlek och kan hantera 600 watt konstant ström. Skador på P3: s talspole kan uppstå av olika anledningar. När skadade, måste spolen bytas för subwoofern att korrekt utföra. Talspolen kan inte bytas ut ensamma. Den talspole är en del av en sällsam bit består av det tidigare och spindel. Använda en Recone kit kommer att ge dig allt du behöver för rekyl P3 subwoofern. Saker du behöver
Brukskniv
Rakblad
Aceton
ren trasa
Recone kit
Indexkort
Glue
lödning pistol och löda

Visa fler instruktioner
1

Klipp bort alla delar vidhäftade talaren ramen med en mattkniv. Skrapa bort resterande lim och skräp kvar med ett rakblad.
2

Torka P3 subwoofer ramen med aceton och en ren trasa. Skölj ramen i rent vatten. Låt ramen torka.
3

Infoga ett index kort inuti den nya förstnämnda från en Recone kit. Detta kommer att säkerställa att talspolen är centrerad och inte skaver. Lokalisera den nedre kanten på subwoofern ram. Applicera lim på den undre kanten. Skjut den förra, talspole, armkorset över polen i botten av ramen, inställning av yttersta spindel kant på ramens nedre kant.
4

Lokalisera glitter leder skjuter ut från spindeln. Leta upp glitter inläggen på högtalarstommen. Löd glitter leder till glitter stolparna med en lödning pistol och löda.
5

Skjut nya konen från Recone satsen över den tidigare, på toppen av spindeln. Applicera lim på skede där konen och den tidigare, talspole, navkonstruktionen möts. Låt limmet torka.
6

Lokalisera den övre kanten av subwoofern ram. Applicera lim på de plana kanterna på nya skummet omger från Recone satsen. Placera den innersta kanten av surround på konan och den yttersta kanten på den övre kanten av subwoofern ram. Se till att surround är helt tätad mot den övre kanten och könen genom att använda fingrarna för att trycka ner kanterna på surround, ta bort eventuella luftfickor.
7

Ta bort index kortet. Applicera lim på den platta kanten på den nya dammskyddet från Recone satsen. Placera dammskyddet över öppningen i mitten av könen. Kontrollera att dammskyddet är helt tätad mot konen med fingrarna för att trycka ner på kanten av dammskyddet, ta bort eventuella luftfickor. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82774.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.