Hur Wire en Kenwood KRC-603

Kenwoods KRC-603 in-dash-mottagare erbjuder en inbyggd spelare kassettband och en kontroll gränssnitt för en extra cd-växlare. Enheten sport också två RCA-ingångar på baksidan av enheten, så att du kan ansluta en MP3-spelare eller annan ljudenhet med en RCA-adapter. Med grundläggande lödning färdigheter och instruktionerna nedan, är ledningar KRC-603 ett kick. Saker du behöver
Kabelskalare
Lödkolv
Löd
Krympslang
slang
Visa fler instruktioner
1

Lossa minuskabeln från din bilens batteri för att förhindra kortslutning
2

Löda högtalarkablar paren kommer ut ledningsnätet till motsvarande högtalarkablar i fordonet:. vit och vit /svart till den främre vänstra högtalaren, grått och grå /svart med den främre högra högtalaren, grön och grön /svart till den bakre vänstra högtalaren och lila och lila /svart till den bakre högra högtalaren. I vart och ett av dessa anslutningar, bör den fasta färgade kabeln lödas till den positiva polen, och den blandade tråden bör lödas till minuspolen. Täck alla anslutningar med krympslang.
3

Anslut den svarta kabeln till jord, antingen genom att använda en jordkabel som redan installerats i fordonet eller genom att fästa den till bilens chassi.

4

Löd den gula ledningen från kabelhärvan till en terminal som kontinuerligt får ström oavsett om fordonet är på eller av. Täck samband med krympslang.
5

Löd den röda tråden i en terminal som styrs av bilens tändning. Täck samband med krympslang.
6

Anslut den blå och vita parade trådarna till styrklämman av fordonets förstärkaren eller automatisk antenn. Om fordonet inte har en förstärkare eller antenn, låt inte kabeln kommer ur fliken Anslutning. Anslut bilens antennkabel
7

till antenningången på baksidan av enheten. Du kan också ansluta två extra ljudenheter via de två RCA-ingångar på baksidan av enheten. Anslut en Kenwood skivväxlare till skivväxlare om tillgängligt. Anslut ledningsnätet till kabelnätet porten.
8

Montera enheten på instrumentbrädan och koppla in bilens batteri. Förvandla din bil på och kontrollera att enheten fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82050.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.