Hur man tar bort en Corolla Radio

Toyota Corolla är en av de bäst säljande kompakta bilar på marknaden. Kronan får beröm för sin pålitlighet och utmärkt andrahandsvärde, men det är inte beröm för sin högkvalitativa fabriken stereo. Lär dig att ta bort Corolla radio för 1995-2000 modeller och 2001, har 2008 års modeller. Saker du behöver
Tänger
Pry Tool Review Skruvmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1995-2000 Corolla
1

Haka den negativa batterikabeln innan du börjar.
2

bort instrumentpanelen omger fabriken radio (inklusive luftventiler). Panelen är endast fäst med clips så det är ganska enkelt att ta bort. Använd ett pry verktyg för att bända den nedre delen av panelen ut. När botten är ute, dra på hela panelen för att ta bort det. Addera 3

Ta bort de fyra skruvarna från fabrik radio. De är bolt-skruvar, så du kan också använda en hylsnyckel. När skruvarna är av, dra ut radion och koppla loss kablaget och antennkabel.
2001-2008 Corolla
4

Haka den negativa batterikabeln innan du börjar.
5

Ta träådringseffekter panelen som omger växelspaken. Dra rakt upp på panelen för att snäppa loss den från växelspaken.
6

Dra av luften ratten konditionering kontroll (den ena i mitten av kontrollerna). Ta bort skruven synliggörs när vredet bort.
7

in fingrarna i luftkonditioneringen reglaget hålrum för att få kontroll över luftkonditioneringen panelen. Dra på panelen för att ta bort den från instrumentbrädan. När panelen tas bort, haka av selar från bakom den.
8

Ta bort de fyra 10mm bultarna direkt under radion. Du kommer att kunna se dem när luftkonditioneringen panelen tas bort. När bultarna tas bort, dra ut radion och luftventil panelen (de är kopplade). Koppla loss antennkabeln från bakom radion och dra kablaget. Snap radion ur ventilationspanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80660.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.