Hur man installerar en stereo i en Chevy Cobalt

Chevy introducerade Cobalt som både en coupé och cabriolet konfiguration under 2005. Uppgradering fabriken stereo är svårare i Chevy Cobalt än de flesta bilar. Borttagning av bindestreck krävs, tillsammans med installation av en anpassad monteringssats. Att veta några tips som gör detta till en bra lördag projekt för de med mellanliggande mekaniska färdigheter. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera på drop-down panel direkt under ratten, där höger knä är placerad vid körning. Få ett bra grepp om silver flikarna i panelen och dra den rakt ut. De korta trådarna bakom panelen gör det svårt att ta bort.
2

Ta den långa beklädningsdetalj ovanför handskfacket genom att dra rakt ut tills alla sex clips har urkopplad. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända bort den beklädningsdetalj som omger Cobalt stereo. Ta bort de fyra fästskruvarna på framsidan av huvudenheten och dra hela enheten ur instrumentbrädan.
3

Koppla loss kablarna bakom radion och dra huvudenheten ur aggregatet . Anslut GM antennadaptern till slutet av den svarta antennen och fäst adaptern ledningsnätet på den ursprungliga kablaget.
4

Sätt in radion i GM monteringsadaptern tills du hör att det klickar på plats . Anslut ledningsnätet och antenn på baksidan av den nya stereon och skjut adaptern monteras i mittkonsolen.
5

Sätta på radion och kontrollera alla högtalare fungerar. Testa huvudenhetens funktion innan du fäster radio och trimma tillbaka till Chevy Cobalt streck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80457.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.