Hur Carpet en baslåda

Heltäckande mattor är ett enkelt och relativt billigt sätt att förbättra utseendet på din plywood subwoofer bostäder. Det gör att huset känns mer integrerat i bilen, och dessutom skyddar träet och mjukar upp skarpa kanterna på rutan. Medan de flesta anpassade bil audio butiker kommer att erbjuda denna tjänst kan du matta lådan själv mycket mer kostnadseffektivt. Saker du behöver
Saker du behöver: Review, en rakkniv eller Utility Knife
Box Mattor
Kontaktlim
subwoofer
Visa fler instruktioner
Bottom , Front, Top, och Back
1

Inköp box mattor i färgen som du väljer. Box mattan är tunnare och mer flexibel än andra typer av mattor, vilket gör det lättare att använda och vikas över kanterna. Skär en bit av mattan tillräckligt länge för att linda runt botten, front, topp och baksidan av lådan med ett par inches av överlappning på botten och tillräckligt överhäng för att täcka sidorna när de viks över sig själv.
2

Applicera kontaktlim till botten, främre, övre och baksidan av lådan och till mattan. Linda botten, främre, övre och baksidan av lådan, som börjar halvvägs in i botten av lådan. Se till att mattan är sträckt och smidig i hela processen.
3

Vik överflödigt mattan över fläcken på botten där du började. Hitta den relativa mitt i överlappningsområdet, och med användning av rakblad, skär hela vägen genom båda lagren av mattan på en gång. Detta kommer att säkerställa att mattan ställer upp exakt utan några luckor. Tryck ihop båda ändarna och jämna mattan, trycka den mot sömmen.
Sides Köpa och högtalare hål
4

För sidorna, skiva den överhängande mattan börjar vid varje hörn och flytta utåt i en rak linje för att skapa fyra flikar. Ställ rutan botten nedåt, och applicera kontaktlim åt sidorna och flikama i mattan. Vik den övre fliken nedåt och trimma så att det inte finns något överhäng på sidorna, sedan göra samma sak med botten, vilket gör att botten för att överlappa toppen. Återigen, skär mattan som görs på botten, så att de två flikarna bildar en perfekt söm.
5

Vik ena sidan flik inåt, om den över den övre och nedre flikarna redan pressade till rutan . Börja i ena hörnet av sidoflikens och skär en liten båge, eller halvmåne form, till det andra hörnet av luckan, skära genom både sidoflikens och de övre och undre klaffar redan nedtryckt. Lyft sidoflik och ta bort sektioner skurna från övre och undre klaffar, och tryck sedan sidoluckan på lådan, anpassa sin kant med månskäran kant skapas i de övre och nedre flikarna. Tryck ner och jämna ut mattan, driver mattan mot sömmen.
6

Upprepa på andra fliken. Upprepa sedan hela processen på andra sidan. När du är klar, fluff mattan för att ytterligare dölja sömmarna.
7

Hitta talaren och hål utlopp. Utgående från mitten av hålet, skär en linje tvärs över hålet. Trim mattan tills det finns precis tillräckligt för att vikas över kanterna på hålet, om en tum. Applicera lim runt kanten på hela på insidan av lådan och på baksidan av mattan. Vik över kanterna på hålet och smidig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82385.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.