Hur man gör en Boom Stereo Box Car

Det finns många delar i en bil som kan ändras och förbättras. Vissa människor förändrar avgassystemet, medan andra människor fokusera på anpassad färg jobb eller eftermarknaden säten. Men nästan alla seriösa bilentusiaster lägga någon sorts bil boom box för att höja ljudkvaliteten. De flesta av talarna stock car inte låter så bra som de kunde. Du behöver inte spendera en massa pengar på en boom box bilstereo. Du kan göra din egen. Saker du behöver
15-by-9 fot ark 3/4-inch MDF (Medium Density Träfiberskiva) katalog Pen ruler
Saw
Sandpapper
2 högtalare
Borrmaskin
Träskruv
skruvmejsel
Caulk
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Gör boom box topp, botten, front och tillbaka. Ta MDF och mäta fyra stycken i 7 av 17 inches. Skär bitar med hjälp av en såg. Använd sandpapper för att avlägsna grova material från sidorna av dessa nya bitar.
2

Klipp två bitar av MDF för sidorna på boom box. Varje bit ska vara 7 ½ av 7 inches. Använd en penna och linjal för att markera det område där du ska klippa. Ta en såg och klippa ut dessa två bitar. Använd sandpapper för att avlägsna grova material från sidorna av dessa bitar.
3

Gör hål för högtalarna. Lay båda högtalarna på en av de bitar av MDF från steg 1. Rita cirklar runt högtalarna och se till att de är jämnt är fördelade. Klipp ut cirklarna och sand något grovt material.
4

Använd en borr för att göra en ½ tums hål på en annan bit av MDF från steg 1. Se till att hålet är centrerat.
5

samla alla de bitar som du har gjort hittills. Använd skruvar för att fästa de sex sidorna av boom box. När lådan sätts ihop, tillämpa täta på lederna.
6

Kör högtalarkabeln i bergsprängare. Ta stereo tråd och band en ¼ tum av isoleringsmaterialet från ändarna. Den totala högtalarkabeln längd bör vara ca 12 meter. Skjut högtalarkabeln genom ½ tums öppning på baksidan av boom box. Upprepa detta steg igen så att du har två sladdar in på baksidan av boom box.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80920.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.