Hur man dra om en bilstereo

Det kan finnas flera orsaker till ledningsdragning stereon i bilen. Om du har installerat nya högtalare i bilen för din nuvarande stereo, behöver du sannolikt att ansluta sina ledningar till stereon elektriska kontaktdon. Du kan också behöva byta ut makten eller jordledningar. Lödning är den vanligaste metoden för en permanent rewiring anslutning. Det är viktigt att ansluta kablarna av samma färg, ända ner till färgen på ränderna på trådarna. Saker du behöver
Wrench
Trim stick
Skruvmejsel
Avbitare
Löd
Lödkolv
Krympslang
Värmekanon
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln som en säkerhetsåtgärd, lossa klämman för den svarta kabeln med en skiftnyckel och ta bort det från terminalen.
2 < p> Ta bort stereon från bilens streck, bända bort alla paneler omger enheten med en trim pinne, och ta bort sina fästen med en skruvmejsel eller skiftnyckel. Detta kommer att variera kraftigt beroende på huvudenhet och modell.
3

Koppla den elektriska kontakten från baksidan av stereon.
4

Atach trådarna från kontakten som är färgkodade med trådarna som du tänker ansluta. Använd en avbitartång, och sedan trimma en halv centimeter av isoleringen från varje tråd bly.
5

Rada upp ledningarna i två färgkoordinerade ledningar från den elektriska kontakten och den andra enhetens ledningar , och och vrid den kombinerade leder tillsammans
6

Placera änden av ett lod spole på tvinnade ledningar, och värma den med en lödkolv, se lodet berör ledningarna och inte lödning järn.
7

Wrap krympslang längs de anslutna ledningarna, och tillämpa varmluft från en hårtork eller liknande värmepistol för att dra ihop slangen längs tråden.
8

Återanslut elkontakten till stereon, och installera om stereon i streck med sina fästen och plåtar.
9

Anslut batterikabeln till bilbatteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82180.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.