Hur man installerar en förstärkare i en Honda Element

Honda Element ägare som vill skapa ett kraftfullt system bilstereo har många alternativ. Du kan uppgradera dina högtalare för att ge ett bättre ljud eller byta till en mer kraftfull stereo däck. Det säkraste sättet att leverera en renare, mer kraftfullt ljud i din Element är att lägga till en förstärkare. Du kan ha en förstärkare installeras av en bilstereo professionell, eller så kan du installera en förstärkare själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Flat skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Drill
gummigenomföringarna
Kabelstam adapter
plastdistanserna
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Element batteri. Den negativa kabeln är svart och ansluter batteriet med ram eller fordonets chassi. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet.
2

Fäst terminal förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till den positiva ledningen av Elements batteri. Ta bort säkringen från förstärkaren ringkabelsko och dra kabeln in i kabinen på Honda. Borra ett hål i brandväggen till insidan av fordonet. Placera en gummigenomföring i den nya öppningen för att skydda nätkabeln. Addera 3

Dra nätkabeln på baksidan av Honda Element. Använd en trim panel för att ta bort panelerna i dörröppningar som håller fast mattan vid golvet. Kör ledningar på baksidan av elementet under mattan.
4

bort stereon. Använd en trim panel verktyg eller skruvmejsel för att bända trim panelen som omger stereon från instrumentbrädan. Arbeta platt verktyg från botten i ytterkanten av panelen tills den är helt fri från instrumentbrädan.
5

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av den stereo fäste med en Phillips skruvmejsel. Dra stereo från sin docka tills anslutningar i bakre kan nås med handen.
6

Dra viragrupper från stereon av plast ledningar bindemedel, inte ledningarna själva. Anslut grupperna till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer märkas tydligt att visa var anslutningarna ska göras (antingen förkortningar eller färgkod). Anslut kablaget till stereon.
7

Anslut turn-on bly och signalkabel (ingår i förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern och dra kablarna på baksidan av Honda . Kontrollera att signalkabeln är dragen på motsatt sida av elementet som strömkälla för att undvika störningar.
8

Anslut turn-on bly, signalkabeln och strömförsörjningen till förstärkaren . Anslut högtalarkabeln från förstärkaren till högtalarna du vill ha förstärkt. Använd samma rutt som inrättats genom de bakre högtalarnas kablar.
9

Anslut jordkabeln (amp kabelsats) från förstärkaren till en kopplingspunkt på Honda Element s ram. Varje bult eller skruv räcker.
10

tillbaka stereon i Elements stereo docka. Sätt tillbaka de fyra skruvarna i stereo fäste med en Phillips skruvmejsel. Knäpp beklädnaden för hand runt stereon.
11

Byt ut negativa batterikabeln på minuskabeln på batteriet. Placera kabelns klämma runt minuskabeln stolpen. Dra åt klämman med en Phillips skruvmejsel. Placera säkringen i säkringshållaren på förstärkaren ringkabelsko (ansluten till den positiva ledningen).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80801.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.