Panasonic CQ-C3303U Installationsanvisningar

Installera en Panasonic CQ-C3303U CD-spelare i ett fordon kan verka som en skrämmande uppgift för någon som aldrig har försökt denna typ av uppdrag, men spelaren är tillverkad för att vara så lätt att installera som möjligt . Med rätt verktyg kan du prestera installationen själv och spara pengar på att ha en tekniker installera det åt dig. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort det negativa, eller svart, leder från batteripolen. Försök inte installera CD-spelaren när batteriet är anslutet, eftersom detta kan orsaka skador på CD-spelaren eller bilens elsystem.
2

Separera ledningar kontakter för signal och strömförsörjning från antennkabeln.
3

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adapter som passar ditt fordon. Kabelnätet adapter som medföljer CD-spelaren kommer att tillåta den universella trådig kontakt för att passa in i just din bil.
4

Skjut stereo ledningarna genom fronten adaptern som levereras med din CD-spelare. Tryck in fronten adaptern ordentligt i tomma stereo docka tills den snäpper på plats.
5

Anslut ledningar kontakter sele adapter till portarna på baksidan av CD-spelaren. Anslut antennkabeln till antennuttaget på baksidan av enheten.
6

Sätt i CD-spelaren i fronten adaptern tills den låses på plats. Var noga med att båda sidor av CD-spelaren låses.
7

Anslut minuskabeln till batteriet. Se tillverkarens bruksanvisning (se Resurser) för konfigurering av din nya CD-spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82130.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.