Hur man byter huvudenheten i en S13 240SX

Factory-utfärda bil apparater kan uppgraderas till eftermarknaden versioner som innehåller fler funktioner. Nissan S13 240SX är utrustad med en huvudenhet med en AM /FM-mottagare och kassett eller cd-spelare. Du kan installera en eftermarknad huvudenhet i bilen genom att först ta bort bitar av instrumentpanelen för att släppa den gamla huvudenheten och anpassa ledningarna för att möjliggöra en eftermarknad huvudenhet att fungera. Du kan då få fler funktioner i din stereo som MP3-spelare och satellitnavigering. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
radioantenn adapter
Kablage Adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla loss från minuspolen på bilbatteriet med en skiftnyckel.
2

Pop off instrumentpanelen omger växelspaken med handen.
3

bort skruvarna under askkopp och cigarettändare. Dra ut askkoppen. Ta bort skruvarna dolda nedanför.
4

Ta botten luftgallrets panelen och dra den ordentligt. Ta bort panelen och lossa kablage.
5

Ta bort skruvarna som håller radion församling. Dra radio och plast panel ur instrumentbrädan. Koppla bort kablaget och radioantenn kabeln från baksidan av radion.
6

Ta bort skruvarna som håller radion på radio fästet. Dra den gamla radion ur konsolerna. Mata in den nya radion i och fäst den med skruvarna.
7

Anslut radioantennen kabeln kommer ut ur instrumentbrädan i en Nissan radioantenn adapter. Anslut den andra änden av adaptern till radioantenn porten på baksidan av den nya radion.
8

Anslut kabelstammen av 240 till kabelstammen adaptern. Anslut kabelstammen av den nya radio till den andra sidan av kabelstammen adaptern.
9

Feed radion och omgivande plast panel tillbaka i instrumentbrädan. Säkra det med skruvarna. Byt lufthålen. Byt ut alla skruvarna och instrumentpanelen runt växelspaken. Anslut fordonsbatteriet. Slå på huvudenheten för att testa ersättare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82749.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.