Instruktioner för att installera en bilstereo i en 2005 Impala

Chevrolet Impala kom med några olika stereo alternativ under 2005, men då visste ingen vad som skulle vara tillgängligt i framtiden. Dagens fordon kan komma med navigation, satellitradio eller en kontakt till din MP3-spelare, och ännu fler alternativ, beroende på vad du letar efter. Du kan köpa en stereo med alla dessa funktioner, och om du installerar det på din '05 Impala, kan du lägga till funktioner till bilen och kanske även höja andrahandsvärdet i processen. Saker du behöver
Nylon brytjärnet
kryssmejsel
Fordonsspecifika dash kit
fordonsspecifika kabelnätet
skruvmejsel
avbitare crimpers
Wire
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två Phillips-skruvar på vardera sidan av instrumentpanelen trim bezel med kryssmejsel . Placera stången nylon bända mellan trim bezel och den omgivande instrumentbrädan, sedan luta brytjärnet tillbaka till pop panelen bort av instrumentbrädan. Ta bort de två Phillips-skruvar undertill mätaren klustret med hjälp av Phillips-skruvmejsel.
2

Dra av beklädnaden under rattstången med händerna. Skruva ur de två skruvarna i knäet panelen med Phillips-skruvmejsel. Ta loss knäet panelen från instrumentbrädan med händerna. Ta bort skruven till höger om rattstången med Phillips-skruvmejsel. Dra av hela instrumentpanelen bezel från instrumentbrädan. Skruva loss stereon från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag, skjut ut den ur instrumentbrädan och dra ur alla anslutningar till stereon. Lämna dessa anslutningar som hänger ut ur instrumentbrädan.
3

Installera fordonsspecifika dash kit i instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Ta buren från eftermarknaden stereo och lägga den innanför instrumentbrädan kit. Fäst den till satsen med skruvmejsel. Använd kabelskalaren att avlägsna slutet av trådarna på ledningsnätet som kom med den nya stereon samt fordonsspecifika kabelnätet. Matcha upp färgerna på de två selar. Crimp matchande färger ihop med tråd crimpers och blå kontakter rumpa.
4

Anslut änden av sele du just gjorde i steg 3 på selen som hänger ut ur instrumentbrädan. Anslut den andra änden till baksidan av ersättande stereo. Anslut antennen sladden på baksidan av ersättning stereo. Montera stereo inne i buren. Sätt ihop instrumentbrädan i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81542.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.