Hur du ändrar Bilhögtalare

Så kunde bilens högtalare använda ersätta. Det finns många fördelar med nya, högkvalitativa högtalare. Nya högtalare kommer att producera en bättre ljudkvalitet och kunna tolerera en högre volymnivå. Om du väljer att installera högtalarna själv, se till att du är förberedd genom att ha allt material händig, och genom att läsa alla varningar som är förknippade med denna typ av projekt. Saker du behöver
ScrewdriverPanel popperNew speakersTwo trådar omkring 3 tum longTwo kvinnliga spader per speakerTwo tråd kranar per speakerPliers
Visa fler instruktioner
1

parkera din bil på en jämn och öppen parkeringsplats.
2

Börja ta bort den inre dörrpanelen genom att ta bort de synliga skruvarna i luckan. Vissa bilar kan ha snaps runt kanten av dörrpanelen. Du kan välja att använda en panel popper för att hjälpa till att avlägsna panelen. Om du inte har det, kan du använda en pry baren från 6 till 8 inches. Det finns vanligen en plastfilm på insidan av panelen. Skjut detta runt om det behövs för att hjälpa dig att ta bort panelen.
3

Fatta den lossade panelen och arbeta bort det på dörren. Det kan finnas kablar du måste koppla bort när de blir synliga. För att göra detta, kan det finnas ett klipp eller knapp att trycka på för att lossa kablarna från dörren. Efter detta bör innerdörrpanelen vara fri.
4

Lossa skruvarna i högtalaren med en skruvmejsel.
5

Håll högtalaren med dess ram eller kon och dra ut det försiktigt nog att se på kablarna till dörren.
6

Koppla loss kablarna antingen genom att trycka på en knapp eller klippet.
7

Prep ledningarna för din nya högtalare genom att ta två bitar av kort tråd och fästa kvinnliga flatstift till varje tråd på ena änden. De andra ändarna av trådarna kommer att gå in tråden kranen, som placeras över en av trådarna i det högtalarkablaget av bilen. Crimp kabeln kranen med tång.
8

Anslut kvinnliga spade terminal positiva kabelnätet i den positiva ledningen i högtalaren. Gör samma sak för det negativa.
9

Placera högtalaren i dörren och skruva tillbaka med en skruvmejsel. Om skulle vara en bra idé att sätta på din bil och testa högtalarna, innan du lägger din dörr panelen igen.
10

tillbaka innerdörrpanelen. Byt ut alla skruvar och se till att panelen snäpps på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80512.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.