Hur uppgradera min Chevy Silverado högtalare

De lager radio högtalare i din Chevy Silverado lastbil kan enkelt uppgraderas till högre kvalitet eftermarknaden och kära. Det viktigaste är att se till att ersättande högtalarna är avsedda för din modell-år Silverado så att de passar in monteringshålen och elektriska kontakter. Högtalarna är monterade i dörrarna på lastbilen, och du kommer att behöva ta bort varje dörr dörrfoderpanelen att komma, ta bort och ersätta högtalarna. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Trim stick
Visa fler instruktioner
1

Roll up fönstren på Silverado sedan koppla den negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
2

Bänd trim ramar från från dörrens dörrfoderpanelen med en låg ring pinne. Lossa de elektriska kontakterna för fönster /lås kontroller efter också bända bort dem med trim pinnen. För en manuell fönster handtag, gnugga en trasa bakom den för att koppla bort klippet.
3

Skruva alla trim panelens fästskruvar med en skruvmejsel fungerar sedan trim pinnen runt kanterna på den inre trimma panelen att ta loss den från sina clips. Lyft panelen utanför dörren.
4

Ta bort skruven som håller högtalaren på plats, dra ut högtalaren och koppla dess elektriska kontaktdon. På vissa äldre Silverados, högtalarna har ett montage flik som du måste trycka på för att lossa högtalaren.
5

Montera nya högtalare på plats, vilket gör att dess undre montering fläns passar med den lägre kanten av dörrens monteringshål. Anslut elkontakten och fäst den på plats med skruven eller montering fliken.
6

Återanslut dörrpanel tillsammans med sina trim ramar.
7

Upprepa processen för alla dörr högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81801.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.