Hur man installerar en anpassad stereo på en Mazda 3

Mazda 3 kommer med ett ljudsystem från Bose förinstallerat i bilen. Även detta ljudsystem är av högre kvalitet än många fabriksinställda utfärda ljudsystem, kanske vissa ägare vill ta nytta av det stora utbudet av eftermarknaden bilstereo tillgängliga från återförsäljare. Med upp-to-date funktioner som ingår i många av uppsättningarna, kan ägarna anpassa funktioner de skulle vilja ha i sin bilens underhållningssystem. Installationen kräver ledningar anpassningar och ändringar av instrumentbrädan så att stereon för att passa. Ta bort de gamla Stereo


bilbatteri måste kopplas bort först för att säkerställa att det inte finns någon risk för kortslutning eller elektriska stötar. Vrid den negativa terminalen för att frigöra den angränsande kabeln. Öppna handskfacket. Dra bort dekoration panel genom att sätta in en platta undertill skruvmejsel och bända panelen off. Ta bort de två skruvarna som håller huvudet enheten på instrumentbrädan. Dra huvudenheten bort från instrumentbrädan. Dra ut antennkabel. Koppla bort kontakten.
Anpassa Dashboard Housing

Använda en Mazda 3 kit radio installation, anslut satsen till radioanläggning hylsan, som kommer levereras med anpassade stereo. Skjut hylsan genom frontplåten av monteringssats, tills dess ände är i nivå med portalen. Böj flikarna på vardera sidan av hylsan i spåren på portalen för att fästa dem tillsammans. Mata radion ledningar genom framsidan av portalen. Skjut den monterade kit till Mazda streck. Fäst den med skruvarna avlägsnats tidigare. Återanslut dekoration panelen ovanför radion.
Anslut Anpassad Stereo


ledningar på den anpassade stereo behöver anpassas med en anslutning adapter. Anslut ena änden till kabelanslutning kommer från den bakre delen av den nya stereon. Anslutningarna kommer att klicka samman. Anslut den andra änden till den ledaranslutning som kommer från bilen. Anslut antennkabeln rakt in i porten på baksidan av den anpassade stereo.
Slutmontering

Skjut anpassade stereo i den förberedda satsen. Skjut in den tills den klickar på plats. Anslut minuspolen på bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82179.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.