Hur man tar bort CD-spelaren från en 350Z

Med en MSRP av $ 35.000 plus, är det säkert att säga att Nissan 350Z är en premie sportbil. Sådana fordon kommer ofta med högre kvalitet fabriken stereoapparater än de du får med en billigare ekonomi bil. Ändå kanske du vill uppgradera din 350Z fabrik stereo genom att installera en eftermarknad enhet. Det första steget är att ta bort fabriken CD-spelare, vilket är en komplicerad process i Nissan 350Z. Centret-stack på instrumentbrädan rymmer mätare, navigation (om sådan finns) och klimatpanelen. Hela installationen skall dras framåt för att ta bort 350Z s spelare fabrik CD. Saker du behöver
Tänger
Platt-bladig trim Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln med tång för att förhindra kortslutning eller chock. Om din 350Z har en manuell växellåda, lämna växelspaken i "neutral" och dra åt parkeringsbromsen.
2

Bänd upp metallring kring växelspaken väljaren, om 350Z är utrustad med en automatisk växellåda . Använd en platt-bladig trim verktyg (helst plast).
P Om din 350Z är utrustad med en manuell växellåda, ta tag i växelspaksknoppen ordentligt och vrid den moturs för att ta bort det.
3

tag i växelspaken surround panelen vid kanten, där den ansluter till mittkonsolen lagring. Dra upp kraftigt för att haka av panelen från mittkonsolen. Denna panel sträcker sig till den nedre delen av radion (inklusive klimat kontrollvreden).
4

Koppla ur anslutningen bakom panelen (klimatkontroll switch, band-stil anslutning) för att tillåta åtkomst till centrum instrumentpanelen.
5

unsnap och dra navigationspanelen systemet switch, om din 350 är utrustad med ett navigationssystem.
p Om din 350Z inte är utrustad med navigationssystem, ta bort gummimattan ur förrådet och ta bort de två skruvarna montera locket.
6

Ta bort de två skruvarna bakom navigationssystemet switch panel (eller täcka panelen, om 350Z inte är utrustad med navigationssystemet).
7

Ta bort de två skruvarna under radion, och sedan ta bort de två skruvarna på den nedre delen av konsolen panelen.
8

Ta tag i hela radio-setup (håll den ovanför centrum mätare) och dra den framåt för att komma åt radion sidan fästskruvar. Ta bort de fyra skruvarna montering radion till panelen, och skjut sedan bort radion från panelen. Koppla antennen och kablaget bakom det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81136.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.