Radio Components för Kawasaki Voyager

Kawasaki Voyager är avsedd för långa roadtrips, med flera förvaringsutrymmen belägna i den bakre delen av fordonet. Det finns också en liten radio installerad i framför motorcykeln, med flera komponenter som används för att justera volymen och ljudkvalitet på din musik. Mottagare

radiomottagare inbyggd i instrumentbrädan på motorcykel och har ett förvaringsfack under den. Detta medger ytterligare UPS-utrustning krok. Beroende på vilken årsmodell du har, har Voyager FM, AM och XM-anslutningar radio. Addera AUX Anslutning

hjälpförbindelse porten, som ligger intill mottagaren, gör att du kan koppla upp utanför ljudenheter. Detta inkluderar iPods och andra MP3-enheter, vilket ger dig hundratals timmar av musik på den öppna vägen. Du har även möjlighet att koppla in en CB-radio via hjälpförbindelse.
Ljudkontroll

Inbyggd i vänstra styret är ljudkontroller för din mottagare och för den extra anslutningen. Med omkopplare på styret kan du byta station eller spåra och öka volymen, utan att någonsin ta bort handen från styret.
Högtalare
p Det är en högtalare inbyggd i Kawasaki Voyager huven, men i höga hastigheter på motorvägen du inte kommer att kunna års ljudet. Istället kan du välja att använda ett par hörlurar som ansluts direkt i hörlursuttaget på audiomottagaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82565.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.