Hur Wire en eftermarknad Bilstereo

Det finns många skäl att uppgradera bilens stock radio. Kanske du letar efter nya funktioner, till exempel extra ingång för din MP3-spelare eller ett USB-port för att lyssna på musik från en flash-enhet. Kanske du bara vill ha en CD-spelare i stället för en gammal bandspelare. Oavsett din anledning, uppgradera din stock radio är ett bra sätt att få mer glädje av att köra, och det tar bara cirka en timme eller två att göra det. Saker du behöver
Skruvmejsel
eltejp
avbitare
Kablage (stil beror på fordonet) katalog Dash kit (stil beror på fordonet)
Show Mer Instruktioner
1

bort din befintliga radio. Lossa synliga skruvar på den yttre delen, tillsammans med skruvar på undersidan av stereo-området. Varje bil har en något annorlunda borttagningen, så ta din tid och vara noggrann. Om det inte kommer ut när du drar det, inte tvinga det. Leta efter andra skruvar eller fästen som håller den på plats.
2

När beståndet radion ut, lossa kabeln från den. Det bör finnas en klämma att fästa högtalarkablarna till radion. Lossa denna del och lossa antennen tråd, som är en stor svart tråd på den motsatta sidan av de andra trådarna. Bifoga din nya ledningsnätet till klippet som nu är öppen. Detta omvandlar den stil som beståndet radion används till en universell stil som används av eftermarknaden radioapparater. Addera 3

Fäst ledningar som medföljde eftermarknaden radion på baksidan av det, och börja att matcha färgerna på den nyinstallerade ledningsnätet till ledningarna på radion själv. När du hittar varje match, vrid koppar ledningar ihop och linda den exponerade koppar med eltejp. Om det finns för mycket längd, trimma trådarna ner med avbitare. Var noga med att återansluta antennen, eftersom detta vanligtvis fäster på motsatta sidan av radion.
4

Installera din dash kit. Denna process varierar från bil till bil, så följ alla instruktioner som följde med satsen. Detta kommer att anpassa din nya eftermarknaden radion att passa in i den kortplats som ditt lager radio i. När var klar, skjut den nya radion på plats och sätt tillbaka alla paneler var du tvungen att ta bort i processen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81942.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.