Hur Wire en 1993 Ford Stereo

Ford använder ett system för att extrahera fabriken stereo som kräver användning av specialiserade verktyg för borttagning. Ford DIN borttagningsnycklarna tillåter användaren att ta bort stereon utan att först ta bort någon av de omgivande instrumentbrädan paneler omger stereon montering. Du kan köpa de verktyg genom Ford /Lincoln /Mercury /Mazda återförsäljare eller vid en eftermarknad bil ljudutgång. Köpa de verktyg och de nödvändiga adaptrar för att ersätta 1993 Fords radio och spara pengar under en professionell ersättare. Saker du behöver
skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Installation bur
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Höj Fords huven och ta bort den negativa klämman batterikabeln från batteriets minuspol. Flytta till fordonets insida.
2

in de två Ford DIN borttagningsnycklarna i öppningarna i vardera änden av fabriken stereo ansikte. Pressa stiften på verktygen för att riktas in mot hålen och skjut in dem i stereon tills de låses på plats.
3

Dra utåt på varje Ford stereo verktyg samtidigt dra stereo från fordonets instrumentpanelen stereo docka. Koppla stereo ledningarna från baksidan av fabriken huvudenheten. Dra ur antennkabeln sladden från baksidan av enheten och ställa beståndet stereo undan.
4

Sätt i installations-buren i stereo docka och foder stereo ledningar och antennkablarna genom baksidan av metallen krage. Anslut de två vita plast stereo ledningar leder till kabelnätet adaptern. Följ färgkoda eller andra markeringar på ledningsnätet för att göra korrekta anslutningar.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av eftermarknaden radio. Skjut in radion i installationen buren tills den låses på plats. Återgå till Fords motorrummet.
6

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol post och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82198.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.