Hur man installerar en CD-spelare i en Lincoln

Lincoln fordon byggdes av Ford Motor Company och så de är på liknande sätt utformade när det gäller stereo installation. Ford använder ett system som bygger på DIN avlägsnande verktyg för att extrahera fabriken stereo från stereo docka. Verktygen kan köpas på en Lincoln eller Ford återförsäljare samt övriga detaljhandeln bil försäljningsställen ljud. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN bort nycklar Begagnad Ford eftermarknaden stereo installera kit
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra Huvlås leta under instrumentbrädan på förarsidan av Lincoln. Stäng av motorn och flytta till fordonets front.
2

Lyft huven. Lossa den negativa klämman batterikabeln med en 10 mm hylsnyckel. Lyft kabeln från batteriets minuspol och lägg den bredvid batteriet. Återgå till insidan av Lincoln.
3

Sätt Ford DIN borttagningsnycklarna i öppningarna på vardera sidan av stereon ansikte. Ta Dash panelerna till vänster och höger om stereon montering genom att dra dem från instrumentpanelen för hand.
4

Grab både DIN-tangenterna och dra utåt. Dra fabriken stereo från instrumentbrädan av DIN tangenterna samtidigt utåtriktat tryck på verktygen.
5

Koppla stereo ledningarna från uttagen på baksidan av stereon. Dra ur antennkabeln från baksidan av beståndet stereoanläggning.
6

Skjut Ford eftermarknaden stereo installation kit i den tomma instrumentbrädan stereo docka. Tryck på frontpanelens adapter i dockningsstationen tills den snäpper på plats. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av adaptern.
7

Anslut stereo ledningar i ledningarna i ett kabelnät adapter.
8

Anslut ledningar sele adaptern leder till uttagen på baksidan av CD-spelaren. Koppla in antennkabeln i FM antenningång på baksidan av den nya CD-spelaren.
9

Skjut CD-spelaren i öppningen tillhandahålls av Ford stereo monteringssats. Tryck in enheten i dockan tills den snäpper på plats.
10

Byt kåpa som omger stereon montering och tryck ordentligt för att knäppa den på plats. Återgå till motorrummet.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Dra kabelns klämman till den ledande posten med 10 mm nyckel. Stäng Lincolns huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81668.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.