Hur man installerar en Dual CD-spelare

Det första som de flesta människor gör till sin bil eller lastbil är att installera en ny bilstereo. Det är inte bara på grund av hur lätt det är att installera hemma med minimala verktyg, men också på grund av den stora belöningen du får från att lyssna på musik på ett kvalitetssystem. Plus, med de typer av delar som finns tillgängliga för konsumenterna i dag, är det enklare än någonsin att göra installera själv. I det här fallet är projektet fordonet en 2001 Chevrolet Silverado, och stereon är en Dual CD-spelare. Saker du behöver
Dual CD Player Review fordonsspecifika kabelnätet
Fordonsspecifika dash kit
GM antenn adapter
platt skruvmejsel
avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Visa fler instruktioner
1

Placera foten på bromsen och satte nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till läge "på", och sedan ställa bilen på lägsta möjliga växel. Luta ner rattstången samt.
2

Dra loss ramen som omger mätarna och stereo. Ramen hålls på plats med clips, och drar av lätt med lite ansträngning. När det är ute, satte tillbaka lastbilen i parken.
3

med tummarna, tryck klämmorna som håller stereon i instrumentpanelen och dra beståndet stereon på sin plats. Dra ledningsnätet och antennen från baksidan av stereon.
4

Placera buren som kommer med dubbla huvudenheten innanför instrumentbrädan kit. Tryck sedan in flikarna på buren i, med platt skruvmejsel. Detta kommer att säkra buren på instrumentbrädan kit. Tryck sedan in dash kit i instrumentbrädan tills den snäpps på plats.
5

Wire eftermarknaden kabelnätet i selen som kommer med dubbla mottagare, med hjälp av tråd strippor, crimpers tråd, avbitare och blå rumpa kontakter. Bilstereo företag har paras ihop med fordonsspecifika företag kablage, för att se till att alla ledningar färgerna matchar. Varje tråd också är märkt, så det gör det ännu enklare. Placera en tråd i det blå rumpa kontakten och kläm fast den med tråden crimpers. Sedan crimp motsvarande tråd på den andra sidan av rumpan kontakten. Upprepa denna process tills alla kablar är anslutna.
6

Anslut fordonsspecifika kabelnätet på instrumentbrädan kabelnätet, med händerna. Plug fabriken antennen i GM antennadaptern också, skjut både antennadaptern och ledningsnätet genom buren.
7

Anslut Dual sele på baksidan av CD-spelaren, anslut sedan antennen adaptern i baksidan av CD-spelaren också.
8

Skjut in CD-spelaren in i buren tills det klickar på plats.
9

ihop instrumentpanelen bezel i motsatt ordning den togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80708.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.