Lägga till en AUX Line till en Ford Taurus

I lager stereo i Ford Taurus inte tillåter ägarna att ansluta externa enheter via det främre gränssnittet på huvudenheten. Du kan byta dina däck fabriken stereo med en eftermarknad enhet eller lägga till en AUX-rad för valfri enhet anslutning. Använd en FM-modulator för att ge en länk från din enhet till aktiemarknaden huvudenheten. Du kan installera FM modulator själv på under 30 minuter, med hjälp av några grundläggande verktyg. Saker du behöver
skiftnyckel Begagnad Ford DIN avlägsnande verktyg eller nycklar
Kabelstam adapter
FM modulator
Visa fler instruktioner
1

Park Taurus och stänga av motorn. Dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan och flytta till framsidan av bilen. Lyft huven. Ta bort gummit täcker från den negativa batteripolen. Lossa bulten på kabelns klämma med nyckel och ta bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Återgå till Fords interiör.
2

Sätt klorna i Ford DIN borttagningsnycklarna i öppningen nära sidorna av fabriken huvudenheten. Placera fingrarna i de krökta ändar nycklarna sticker ut från huvudenheten. Dra ut på tangenterna för att ta bort stereon däck från instrumentbrädan.
3

Lossa de två kontaktstyckena stereo ledningar från utloppen på baksidan av fabriken huvudenheten. Anslut ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslutningarna kan endast göras på ett sätt. Kontrollera kablarna manuell sele adapter för diagram som illustrerar anslutningspunkter för stereo kablage och AUX linje. Anslut adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av stereon däck
4

där fabriken ledningar kontakter knöts.
5

Anslut FM-modulator kontakterna med lämplig adapter kablage leder. FM-modulatorn till baksidan av Fords stereo däck
6

Place . Det kommer att finnas gott om utrymme för att stuva enheten medan stereon är på plats. Dra den extra linjen från FM-modulatorn i handskfacket bredvid stereon montering dockan. Linjen kommer att fungera som anslutningspunkt för framtida eftermarknaden externa enheter.
7

Skjut fabriken stereoanläggning tillbaka till montering dockan tills den snäpper på plats. Återgå till motorrummet.
8

Sätt tillbaka den negativa batterikabeln till batteriets minuspol. Dra kabeln till terminalen inlägg med skiftnyckeln. Byt ut den svarta gummit som täcker över terminalen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82062.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.