Hur du ansluter en Sub & Amp till en Stock Audi TT CD-spelare

Audi TT ägare som söker en mer kraftfull och komplett välljudande stereoanläggning bör hitta massor av både genom att lägga till en eftermarknad subwoofer och förstärkare. Subwoofern kommer att lägga bas till ditt lager stereohögtalare arrangemang. Den större subwoofer samt standard dörr och bakre högtalare däck kommer att gynnas av den ökade signalstyrkan genom tillsats av en förstärkare. Kontrollera att utsignalen från förstärkaren när den läggs till lager CD spelaren kommer att vara acceptabel av subwoofern och övriga högtalare i Audi. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Volkswagen Keys Stereo borttagning (M86-9001) katalog Kabelstam adapter
Patch kablar
Högtalarkabel

Visa fler instruktioner
1

Lyft Audis huven och lossa bultarna som håller fast varje batteri kabelklämmorna till respektive batteripolerna med en 10 mm hylsnyckel. Lyft kablarna från batteriet.
2

Placera den negativa batterikabeln åt sidan (svart kabel, ansluten från negativa batteripolen till ramen på Audi).
3

Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på den positiva batterikabeln. Placera den positiva klämman batterikabeln på bly, över ringen terminalen. Dra kabelns klämma med 10 mm nyckel.
4

Anslut nätdelen från förstärkaren kabelsats till ringen terminalen. Drag strömkabeln genom brandväggen och in i insidan av fordonet. Använd en väg som redan fastställts genom brandväggen för att slippa borra en ny öppning i motorrummet.
5

Ta bort säkringen från ringen terminalens säkringshållare och flytta till insidan av Audi.

6

Sätt VW stereo borttagningsnycklarna i skårorna på de nedre hörnen av fabriken stereo ansikte. Dra utåt på de verktyg samtidigt dra stereo från instrumentbrädan. Dra enheten från stereon dockan tills kabelanslutningar kan nås med handen.
7

Koppla stereo kabelanslutningar från uttagen på baksidan av stereon. Lämna antennkabeln ansluten till det nedre högra hörnet på stereons baksida. Anslut Audis stereo kablage i adaptern kablage leder
8

. Anslut kabelstammen adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av beståndet stereoanläggning.
9

Anslut patchkablar i det tillgängliga bly kontakterna på kabelnätet adaptern. Mata patchkablar genom baksidan av Audis stereo docka och ner till golvet i bilen.
10

Skjut fabriken stereo tillbaka in i stereon dockan. Tryck in enheten i instrumentbrädan tills den snäpper fast på båda sidor.
11

Förlägg patchkablar till det bakre lastutrymmet av TT. Lay ledningarna från stereon längs passagerarsidan av bilen medan strömkabeln från batteriet bör läggas på förarens sida av fordonet för att undvika störningar.
12

Lyft den bakre luckan på Audi. Placera sub och förstärkare i bakre bagageutrymmet på bilen. Anslut nätkabeln till ineffekt på förstärkaren
13

. Anslut anslutningskabeln leder till signalen och turn-on bly uttag på förstärkaren.
14

Anslut en jordkabel till förstärkaren vid utloppet nära ineffekt. Välj en bult eller skruv på baksidan av Audi som är direkt ansluten till TT: s ram. Anslut en jordkabel till jordpunkten du har valt, förutsatt att det är inom 20 inches av själva förstärkaren.
15

ansluta högtalare kablar till förstärkaren. Dra högtalarkabeln till subwoofern. Anslut kabeln till lämpliga ingångar på sub (negativ OUT från förstärkaren till negativ på sub, och så vidare). Återgå till batteriet.
16

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt bulten på den negativa batterikabeln klämma att fästa den till ledningen inlägget. Byt ut säkringen i ringen terminalens säkringshållaren.
17

Stäng Audis huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81667.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.