DIY Car Amp Rack

Förstärkare rack ger flera fördelar i en anpassad bil stereo. Förutom att ge en säker plats för förstärkare placering, kan du placera sekundär stereo utrustning såsom crossover och kondensatorer på förstärkaren rack för att rensa upp din stereo installation. Att bygga en förstärkare rack är en enkel affär som kan göras med enkla handverktyg och lim. Saker du behöver
Borra med olika borr
Jigsaw eller bågfil (tillval) katalog Medium Density Träfiberskiva (MDF) katalog Automotive matta (svart eller valfri färg) katalog Träskruv
Häftpistol
Carpet självhäftande
Velcro (tillval) katalog Måttband
Pencil
sax och rakkniv
Visa fler instruktioner
1

Mät ut det tillgängliga utrymmet där du vill montera din förstärkare, med hjälp av ett måttband. Bra platser inkluderar sidopanelerna i bagageutrymmet, eller mot backseats. MDF kommer i många färdigskurna storlekar. Du kan köpa en bit som ligger nära den storlek du har mätt ut, eller använd en sticksåg eller bågfil för att klippa din MDF att passa dina önskade mått.
2

Placera din MDF-panel på ett bord och använda mattan lim för att täcka panelen i fordonsindustrin mattor. Använd en häftpistol att vikas över kanterna och säkra mattor på nonvisible sidan av förstärkaren rack. Låt kortet sitta i minst 30 minuter för att låta limmet härda.
3

Placera din förstärkare och annan utrustning på tavlan i den position du vill montera, sedan markera monteringshålen för komponenterna. Använd en borr för att starta en liten pilot hål, sedan använda träskruv för att fästa förstärkaren till matta MDF.
4

Montera amp rack i ditt fordon. Du kan göra detta med hjälp av skruvar för att montera ställningen till platsen. Du kan också använda tunga dubbelsidig kardborreband för att hålla förstärkaren i stället, eller använd lim. Tjocka avsnitt av kardborreband håller även tunga rack säkert om racket placeras plant. Använda ett kardborreband har fördelen av att vara flyttbara. Om du monterar ställningen mot baksätet, öppnar stoppning och hitta fästen metallram på baksätet. Borra ett litet styrhål och använda metall skruvar för att fästa amp till ramen. Inte bara skruva rack i stoppningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82655.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.