Lincoln Town Car CD-spelare Installation

The Lincoln Town Car levereras som standard med en AM /FM-CD-stereo, men om du inte längre är nöjd med din Lincolns CD-spelare, kan du uppgradera den själv. Byta systemets lager ljud i din Lincoln Town Car med en eftermarknad enhet är en relativt enkel procedur som kräver bara några få verktyg och lite tid. Gör demontering och montering själv och spara på arbetskraft avgifter. Saker du behöver
skiftnyckeln
Phillips skruvmejsel
Trim pry Tool Review DIN verktyg
Faceplate adapter eller Dash kit
Visa fler instruktioner
Ta bort den gamla Stereo
1

Lossa bulten på den negativa batteripolen med en skiftnyckel och sedan koppla den negativa batterikabeln.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna från ovanpå instrumentpanelen. Ta bort trim bitar från instrumentbrädan surround med en trim pry verktyg. Använd Phillips skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna från klockan panelen. Ta klockan panelen.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller stereon på plats med Phillips skruvmejsel. Bifoga en uppsättning DIN verktyg till stereon och pressa utåt sedan mot dig tills stereon kommer ut ur instrumentbrädan.
4

Dra ledningsnätet och antennkabeln från beståndet stereoanläggning.

Installera ny stereo
5

Montera nya stereons fronten adaptern i Dashs stereo öppning om eftermarknaden stereo är mindre än beståndet stereo.
6 < p> Fäst ledningsnätet och antennkabeln till den nya stereon. Om kablaget är inte kompatibel med beståndet ledningar, hänvisa till den nya enhetens instruktioner för att fästa en kompatibel sele.
7

Skjut den nya stereon i fästet dockan. Installera den nya fronten och fäst den nya stereon på plats med sina fästskruvar. Sätt tillbaka alla trim på plats.
8

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81996.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.