Att montera en bil Amp

En bil förstärkare är utformad för att öka wattal av stereon för att driva mer avancerade högtalarsystem. Amps finns i många olika former, storlekar, alla med varierande ohm betyg och wattal. Alla dessa variabler är beroende av högtalarsystem du väljer och storleken på det område i bilen där du kommer att installera förstärkaren. Amps har också olika färger och mönster om du funderar på att passa ett visst motiv. Instruktioner
1

mäta storleken på det område som du tänker montera förstärkaren. De typiska monteringsområden är i bagageutrymmet eller under passagerarsätet.
2

Anteckna ohm rating, maximal effekt och vägbeskrivning mean square (RMS) effekt på dina högtalare. All denna information ligger på den information tag på den bakre magneten i högtalaren. Hitta ett urval av ampere vid en lokal butik eller på nätet som matchar storlekarna du letar
3

för. Varje kanal befogenheter endast en högtalare, så om du använder fyra högtalare, behöver du en fyra-kanals förstärkare. Ju fler kanaler, desto större storleken på förstärkaren.
4

Kontrollera ohm rating och sedan watt på förstärkaren. Var uppmärksam eftersom det kommer att finnas två effektklasser. Det viktigaste är att RMS watt, vilket är den genomsnittliga effekt förstärkaren sätter ut till högtalarna. Den andra Betyget blir den maximala effekt, vilket är den största mängden watt som förstärkaren ger ut. Den maximala uppträder endast vid hög volym vid låg frekvens. Typiskt, den högre wattal, desto större förstärkaren.
5

Kontrollera att förstärkaren har alla funktioner du vill ha, och sedan mäta det, om du är i en butik, eller kolla måtten om på en sajt på nätet, för att se till att det kommer att passa in i den plats du valde för den i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81686.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.