Felsökning av en installation huvudenhet

Installera en ny huvudenhet i ditt fordon ger bättre akustik, funktioner såsom GPS eller MP3-uppspelning och en ny instrumentpanel utseende. Installationen kan vara svårt eftersom det kräver att arbeta med bilens elsystem och göra anslutningar mellan elkablar. Det finns ett antal relativt små misstag som kan påverka funktionen hos en ny huvudenhet, eller till och med få den att helt enkelt inte fungera. Saker du behöver
Verktyg beror på huvudenheten och fordonet
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens batteri för att säkerställa att det var återkopplas efter installationen. Om batteriet kopplas bort, kommer bilen inte att få makt och huvudenheten fungerar inte.
2

Inspektera kablar för att kolla efter lösa anslutningar. En enda lös eller dåligt anslutna elektriska ledningar jobb kan orsaka huvudenheten inte fungerar eller att helt enkelt inte fungerar. Om de elektriska anslutningarna är inslagna i eltejp, som de borde vara, måste du ta bort tejpen att inspektera ledningar jobbet.
3

Dubbelkolla ledningar guide av huvudet enhet och ledningsnätet. Se till att trådarna från huvudenheten är anslutna till de nödvändiga ledningar från ledningsnätet. Till exempel, om jordkabeln från huvudenheten är svart och jordledningen från ledningsnätet är grått, se de grå och svarta kablarna är anslutna.
4

Konsultera ledningar guide om du kan identifiera vad problemet med huvudenheten är. Till exempel, om den främre högra högtalaren inte fungerar, bestämma vilken färg Krafttrådar den främre högra högtalaren och undersöka den elektriska anslutningen.
5

Test ledningar förändringar genom att återansluta batteriet med huvudenheten dras ut och vrida på fordonet på. Se till att åter koppla bort batteriet innan du gör något mer elektriskt arbete om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82457.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.