Hur man byter Factory högtalare i en Honda Accord

Oavsett om din Honda Accord är en äldre modell eller en nyare, är det bra att veta hur man byter fabriken högtalarna. Chansen är stor att någon gång kommer de att blåsa ut, slutar att fungera såväl som när du köpte dem, eller bara platta ut sluta fungera. Vem som helst med en minimal mängd av mekanisk kunskap kan lätt byta ut bilens högtalare. Kom bara ihåg att tillämpa verkligt lätt tryck, så du inte kommer att bryta något. Saker du behöver
Skruvmejslar (stjärn och vanlig) katalog Högtalare och kabelstammar
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Hitta skruvarna du behöver ta ur de inre dörrpanelerna. Främre högtalarna sitter bakom dem. Den Accord har en skruv under varje dörrhandtaget (den du använder för att öppna dörren och den du använder för att dra det stängt). Hitta plastlocket som sitter bakom det första handtaget och i fördjupningen av det andra handtaget. Bänd locket ur varje att avslöja skruvarna. Ta sedan skruvarna ut med din Phillips skruvmejsel.
2

Sitt i förarsätet och leta efter en tredje plastlock längst upp till höger på dörren direkt nedanför basen för backspegeln. Bänd en utanför med skruvmejsel och ta bort skruven undertill. Dörren Panelen ska nu vara löst.
3

Wedge huvudet på din skruvmejsel mellan plast panelens kant och den målade metallen på bildörren. Flytta runt omkretsen att poppa ut alla de plastclips som fäster denna panel till dörren.
4

Kontrollera att du har fått varje klämma urkopplad. Dra sedan luckan mot dig ca 4 inches. Titta innanför dörren och dra ut eventuella kontakter som ansluts de energialternativ, såsom fönster, lås makt eller en elektronisk spegel. Sedan kan du dra upp panelen för att ta bort det helt från bilen.
5

Titta på din fabrik högtalare. Du kommer att se att det finns tre skruvar som håller fast den på dörren. Ta ut dessa skruvar och dra högtalaren mot dig, återigen cirka 4 inches. Koppla bort den från ledningsnätet. (Det kommer att anslutas via två ledningar.) Nu ta bort den helt. Anslut din nya talarens sele i ledningsnätet och fäst den med skruvar. Sätt ihop din bildörr och upprepa dessa steg för den andra dörren.
6

Dra upp mattan bakom dina framsätena för att avslöja de bakre högtalarna. Leta efter en bult 3 inches till höger om mittkonsolen. Ta det med din nyckel för att starta processen. Dra sedan upp golvpanelema som poppar ut klipp som du gjorde i steg 3. Skruva loss och dra ur högtalarna och sätta nya på samma ställen. Glöm inte att skruva i dem ordentligt innan du sätter på mattan igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80561.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.