Hur kan jag koppla upp min Sony Xplod bilstereo?

För det mesta kommer alla bilstereo, däribland Sony XPLOD bilstereo har samma grundläggande ledningar med undantag för vissa tillägg för att ansluta till eftermarknaden förstärkare. De har alla en tråd för minnet som är kontinuerlig effekt och en för main inkopplingsbar. Det kommer att finnas en huvudsaklig marken och en högtalare marken. Resten av trådarna är för högtalarna. Dessa är oftast paras som samma färg förutom kabeln med svart rand är tal marken. Det enklaste sättet att koppla upp en ny radio är att få en fläta sele för Sony XPLOD från någon butik som säljer radioapparater. Detta är en direkt krok förenkla installationen. Den pigtail har korrekt anslutning att enkelt ansluta till den ursprungliga kontakten och den andra änden till den nya radion. Saker du behöver
Phillips Set skruvmejsel
¼-tums uttag
¼-tums spärr
¼-tums kort förlängning
Behövs endast om inget pigtail:
Volt mätare
Två alligator end jumper kablar
Avbitare
trådanslutningsdon
Byglingstråd installer
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna instrumentpanelen att avslöja formstycket täcker radion. Ta bort skruvarna som håller radion i instrumentpanelen. Dra ut radion och koppla ur antenner och ledningar kontakten och radion
2

Sätt Sony XPLOD -. Om en fläta finns koppla in den i. Anslut antennerna in och installera radio och trimma i omvänd ordning mot demonteringen. Hoppa till Steg 3 om du inte har en fläta.
3

Ställ voltmeter till 20 volt. Syftet här är att hitta tråden på bilens radio sele som är varm eller har ström med tändningslåset. Anslut den svarta kabeln eller jordledningen från voltmetern till en bra jord. Använda den röda tråden eller positiv testare från voltmetern, sondera kontakten tills den varma tråden hittas. Anteckna platsen och färgen av tråden. Detta är tråden som kommer att anslutas till den gula ledningen på Sony XPLOD. Detta är Sony XPLOD minne.
4

Vrid på tändningen och sondera kontakten igen efter en andra het tråd som tänds med tändningen bara. Denna tråd kommer att anslutas till den röda kabeln på Sony XPLOD som huvudströmmen.
5

fast de två svarta trådarna på Sony XPLOD till en bra källa till marken. Skär det elektriska kontaktdonet bort av fordonets sele och band ändarna av alla kablar. Använd tråd och anslut strömkablarna du hittade i steg 3 och 4.
6

Anslut de två krokodilklämmor på jumper kablar till två av samma färgade trådar i fordonets kabelnät. Den ena med svart rand är marken. Nu fäster den andra änden av bygeln kablar med krokodilklämmor till högtalarkablarna på Sony XPLOD.
7

Vrid tändningsnyckeln och vrid Sony XPLOD på. Målet är att avgöra för vilka högtalare varje uppsättning trådar styr på fordonets kabelnät. De måste sonderas eftersom alla fordon använder olika färger trådar och det finns ingen standardisering. Wrap varje uppsättning av kablar med beteckningen för vilka talare de fungerar som LF för vänster och så vidare. När placeringen av högtalarkablarna bestäms det att finnas ett diagram på Sony XPLOD ange vilka ledningar fungerar som högtalare. Anslut bara dem och installera radio och frontpanelen enligt anvisningarna som följde med den aktuella modellen Sony XPLOD du köpt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80509.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.