Hur man uppdaterar en Toyota Corolla Bilradio

Många av oss tillbringar mycket tid att köra, och vill att vår erfarenhet att vara så trevlig som möjligt. Medan det finns inget vi kan göra åt gaspriserna eller trafik, kan ett bra ljudsystem göra någon resa roligare. Installera din egen bilradion är inte svårt om du har rätt verktyg och en fallenhet för elektronik. Saker du behöver
Tillgång till internet
fallenhet för elektronik
Wire strippor, CRIMPER
Tänger
Bilstereo
Visa fler instruktioner
1

Hitta rätt storlek och djup för din radio. För en 2004Toyota Corolla, till exempel, behöver din bil en dubbel DIN stereo med 9-1/8 "djup. Gör det innan du köper din nya radio. Kontrollera bilens ägare handbok för korrekta specifikationer för din bilstereo. Om du kan 't hitta det du letar efter eller inte har manualen, gå till www.crutchfield.com. Under Shop fliken Bil Audio & Video, sedan Outfit My Car. Ange din bils information och när den frågar till välj bilmärke stereo väljer hoppa över detta steg. Nästa skärm kommer att visa dig vad storlek stereo och högtalare att välja för din bil.
2

Bestäm vilken typ av stereo du behöver baserat på din nuvarande musiklyssning vanor. Fråga dig själv dessa frågor. Vill du äga en iPod, en stor CD-samling, eller ett stort bibliotek av digital musik på din hemdator? Om så är fallet, välj en stereo med en extra utgång på framsidan, spelar MP3-filer , eller båda. Vill du prenumerera på XM radio eller lyssna på HD-radio? I så fall kommer du också behöver se till att din nya radio är HD-kompatibel och /eller satellit redo.
3 < p> Forskning tillgängliga modeller, tillbehör och priser. Folket på Best Buy och anpassade Bilverkstäder stereo är riktigt trevlig och kan hjälpa till att hitta en lösning som passar din budget och livsstil, även om du inte köper från dem. Du kan också forskning nätet på egen hand. Crutchfield hemsida är en stor resurs.
4

Köp en bilstereo paket som passar din prisklass. Använda en webbplats som Crutchfield är bra eftersom du också få gratis monteringsanvisningar och fästen . De erbjuder gratis livstids support på allt du köper och utmärkta kundbetyg service. Best Buy har en stor garantiprogram, och rekommenderas varmt om du installerar själv. Var säker på att du priset inte bara stereo, men alla tillbehör och delar.

5

Läs igenom instruktionerna för att installera radion innan du gör det. Var säker på att du har alla verktyg och tillbehör som krävs. Troligtvis måste du köpa en antenn adapter, kablage och sele som väsentligt kan lägga till den totala kostnaden. tillbehör inkluderar iPod adaptrar, CD-växlare, etc. Se till att du har allt innan du tar bilen isär.
6

Pick en dag att installera din stereo. Om detta är ditt första gången, ge dig själv 5-6 timmar att ta hänsyn till oväntade problem. Glöm inte att vara säker på att din radio är jordad ordentligt eller du kan orsaka allvarliga elektriska problem med din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80440.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.