Hur du ändrar Stereo i en Honda Civic Type R

Honda bilar (mer än deras linje av lastbilar och stadsjeepar) är favoriter bland eftermarknaden outfitters på grund av deras relativt enkel konstruktion och delar kompatibilitet. Av de flera punkter av intresse när det gäller eftermarknaden modifiering, är bilstereon den mest grundläggande och populärt område att hantera. Civic Type R har tillgängliga audio alternativ för att passa behoven hos en mängd olika ljud entusiaster. Vid byte av stereo i en Civic, kan du lita på uppgiften till en ljud-professionell, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa leda av Honda batteriet. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från ledningen och vila bort från ledningen inlägget.
2

Ta bort de två skruvarna på instrumentpanelen nedanför stereo med en Phillips-skruvmejsel.

3

Öppna handskfacket. Ta bort skruven längst upp till vänster på öppna facket. Skjut de tunna sidorna av handskfacket-luckan inåt för att frigöra gummi stopp som förhindrar dörren från att öppnas helt. Låt dörren hänga. Ta bort skruven längst ned till vänster i öppningen.
4

Ta bort de tre skruvarna på instrumentpanelen under rattstången. Skruvarna är placerade vid de nedre hörnen av panelen (2) och under avfrostning knappen (1). Ta bort panelen genom handen och ta bort skruven som nu blir åtkomlig längst upp till höger på panelens öppning.
5

bort instrumentpanelen nedanför stereon för hand. Ta bort de fyra skruvarna som doldes av panelen med en Phillips-skruvmejsel.
6

Dra streck trim som inrymmer stereo från instrumentbrädan precis tillräckligt långt för att nå de anslutningar på baksidan av radion. Dra anslutningarna från enheten för hand. Ta tag i plast bindemedel viragruppen, inte de ledningar själva.
7

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med en Phillips-skruvmejsel. Dra stereo från fästet. Sätt en fronten adaptern i fästet. Fronten Adaptern kommer att lösa eventuella oförenlighet mellan Honda fäste och ny stereo.
8

in den nya stereon i fronten adaptern. Anslut viragrupper till ett kabelnät adapter. Adaptern kommer vara tydligt märkt för att visa var anslutningarna ska göras (antingen genom förkortningar eller färgkoder). Anslut ledningsnätet leder till den nya stereon.
9

tillbaka skruvarna på vardera sidan av fästet och tillbaka konsolen i instrumentpanelen av Civic.
10

Byt instrumentpanelen nedanför stereon för hand. Panelen kommer att snäppa på plats för hand.
11

Skruva in skruven på det övre högra hörnet under rattstången. Byt instrumentpanelen under rattstången och sätt tillbaka skruvarna (två på de nedre hörnen, en under avfrostning knappen).
12

tillbaka skruven i det nedre vänstra hörnet av handskfacket öppning . Sätt tillbaka skruven i det övre vänstra hörnet av handskfacket öppning. Byt ut handskfacket till sitt viloläge genom att ansluta gummikutsarna i ena hörnet, tryck utåt på handskfacket sidorna
13

tillbaka de två skruvarna på instrumentpanelen direkt under stereon <.. br>
14

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa inlägg av Civic batteri. Placera kabelns klämma runt ledningen stolpen och dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel. Klämman måste skärpas nog så att klämman inte kan flyttas runt ledningen för hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80804.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.