Hur Wire i en stereo till din pickup

Installera en stereo i din pickup kan utgöra samma utmaningar som finns när du installerar en bilstereo i bilen eller annan typ av bil. Välja en kompatibel stereoanläggning är det viktigaste när man beslutar vilken stereo att installera. Välj en eftermarknad stereo som kommer att erbjuda de funktioner och prestanda som matchar dina behov och köpa adaptrar för att ansluta enheten till bilens stereo kablage. Välj från eftermarknaden monteringssatser tillgängliga, satsen som är specifik för ditt fordon eller en universell adapter som ansluter till ditt fordon. Saker du behöver
Skiftnyckel
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på pickup för att få tillgång till batteriet. Lossa muttern som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol bly med skiftnyckel. Ta den negativa kabeln från ledningen efter att undvika kortslutning i elsystemet under installationen.
2

Ta huvudsakliga instrumentpanelen på pickup instrumentbrädan, i ena hörnet ovanför instrumentbrädan vent. Dra bort panelen från instrumentbrädan för att frigöra klämmorna på baksidan av panelen. Dra bort panelen från instrumentbrädan över hela längden av instrumentbrädan och ställa panelen åt sidan när den har tagits bort.
3

Ta bort de två skruvarna som håller fabriken stereo i stereo fäste. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna och spara dem för installation av eftermarknaden stereo.
4

Dra beståndet stereo från stereo konsolen och koppla ur stereo ledningar ansluten till den bakre uttag radiopanelen .
5

Anslut stereo ledningar i kabelnätet adapter. Konsultera sele handbok för en illustration som visar var lämpliga anslutningar ska göras.
6

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Anslut tillbaka antennkabeln i FM-antennuttaget på höger sida av stereons baksida
7

Skjut ny stereo till stereo fäste av pickup. Sätt tillbaka skruvarna på varje sida av den stereo monteringsfästet.
8

Placera stora instrumentpanelen på plats bredvid instrumentbräda. Tryck på ena sidan av panelen för att åter koppla in klämmorna på baksidan av panelen. Arbeta händerna över instrumentbrädan, trycka ordentligt mot instrumentbrädan för att knäppa den på plats.
9

tillbaka den negativa klämman batterikabeln till den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81330.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.