Lägga till en linje ut till en bil Radio

Lägga till en linje-ut till en bilstereo system underlättar anslutning av flera källor till media. Mp3-spelare och satellitmottagare radio kan både kopplas till en fabrik eller eftermarknad stereo via en line-out, eller extra, ingång. Det sättet att skapa en linje-ut från en bilstereo som är både kostnadseffektiv och ger den tydligaste signalen, är genom att ansluta en FM-sändare. Har en FM-sändare installeras av en tekniker på en eftermarknad detaljhandeln plats, eller installera FM-sändaren själv, stuva den i handskfacket, och få tillgång till bilradio med externa enheter som du önskar. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
FM-sändare
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen och lokalisera fordonets batteri. Ta bort gummiskyddet över den negativa batteripolen. Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol. Ta bort kabeln från batteriet och vila bort den från batteriet.
2

bort bilens stereo från instrumentbrädan. Särskilda anvisningar variera beroende på modell. Läs fordonets handbok för exakta rutiner.
3

Koppla stereo ledningarna från baksidan av bilens radio. Anslut adaptern kablaget till stereon ledningar från fordonet och radio.
4

Öppna handskfacket och rutten FM-sändaren utgående kabel genom sidan av handskfacket i stereo montering dockan. Anslut utgången kabeln till kabelnätet adaptern.
5

Installera bilens stereo i instrumentbrädan. Byt ut alla paneler som kan ha varit nödvändigt att avlägsna under avlägsnandet av stereon.
6

Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen. Dra den negativa batterikabeln s klämma runt terminalen med skiftnyckel. Sätt tillbaka gummiskyddet över terminalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81009.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.