Hur att skarva en gammal bil Stereo till en ny CD-spelare

Nästan varje bil på vägen har en CD-spelare i den. CD-skivor är hållbara och ljudkvaliteten är mycket bättre än kassetter. Många människor spelar bara skivor i sin bil. Att veta hur man installerar en CD-spelare kommer att ge dig timmar av njutning. Det är också kostnadseffektivt. Du kan spendera mer pengar på en bättre kvalitet CD-spelare istället för att betala någon för att installera det. Saker du behöver
avbitare
Skruvmejselsats
eltejp
sidavbitare
Ny bilstereo
Visa fler instruktioner
1

inspektera din bil för att avgöra vilken storlek och stil CD-spelare passar. Du kan också bestämma vilka verktyg du behöver och om du kommer att behöva ta bort instrumentpanelen. Ta mätningar av längd och bredd på den aktuella ljudenheten.
2

Köp speciella verktyg som finns tillgängliga på din lokala järnaffär att smälla gamla enheten ur instrumentbrädan. Placera alla de objekt som du behöver tillsammans och se till att du kan nå dem själv innan du sno din kropp för att passa under instrumentbrädan i bilen.
3

Slå av strömmen i bilen genom att koppla bort batterikablarna. Du kan få en elektrisk stöt från en bil tråd precis som i ditt hus. Dessutom, vill du inte att kortsluta elsystemet i bilen.
4

ta instrumentpanelen isär genom att lossa de dolda skruvarna under instrumentbrädan. När du tar bort instrumentpanelen, bör den gamla ljudenheten poppa ut lätt. Var noga med att inte slita ut kablarna i fronten av bilen. Du kommer att behöva skarva kablarna till den nya CD-spelaren.
5

Skapa en etikett för varje tråd innan du klipper. Detta steg kommer att rädda dig från en hel del stress senare i installationen.
6

Skär varje tråd med en avbitartång. Gör ett rent snitt som inte lämnar slutet av sliten tråd. När klippa du placerar CD-spelaren i hålet, hålla trådarna tillgängliga för dig för skarvning. Fäst den nya CD-spelaren med fästen.
7

skapa ett mönster mellan de nya trådarna och de gamla. Ta avbitartång och göra ett rent snitt på varje tråd. Trådarna är färgkodade, så matcha dem. Twist ändarna av trådarna ihop och mössa dem med kabelanslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80441.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.