Hur man installerar en stereo i en GMC Sierra

GMC Sierra är syster lastbilen av Chevy Silverado och kombinerar robust design och arbetsmoment lastbil. Byta ut tillverkarens stereo för en eftermarknad huvudenhet med uppgraderade funktioner ger klarare ljud och djupare bas i din GMC Sierra. Byta ut stereon är en sammanfattning av projektet om du har rätt delar. Saker du behöver
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln. Fäst kabeln så att den inte kommer i kontakt med några metalldelar.
2

Bänd den övre vänstra kanten av instrumentpanelen, bakom ratten, tills clipset lossnar. Fortsätt att dra ut klippen genom att arbeta längs ned på panelen, stannar vid mittkonsolen. Dra det övre högra hörnet av panelen och unsnap resterande clips, ta bort panelen och ställ den ur vägen.
3

Sänk de två spakarna, en på varje sida av stereon och dra ut radion av GMC Sierra streck. Haka trådarna från bakom radion och låt dem hänga från instrumentbrädan.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele och GM antennadaptern till antennen tråden.
5

in den nya stereon i GM Radiomonteringssats och fäst adaptern kabelnät och antennen på baksidan av enheten. Skjut hela enheten i instrumentpanelen och höja sidospakarna att säkra det på plats.
6

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Testa systemet för att säkerställa att de kontroller och högtalare fungerar korrekt. Knäpp främre instrumentpanelen på plats med början i det nedre högra hörnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80470.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.