Hur man bygger en Sub Box för en 3rd Generation Camaro

En subwoofer är en viktig del av alla eftermarknaden stereo. Det skapar en tydlig basåtergivning varje stereoanläggning behov. Med Camaro, finns det några ställen där du kan montera en subwoofer, men den sportiga formen av kroppen gör det svårt att hitta en låda som passar. Du kan bygga en egen låda som passar utrymmet och högtalaren perfekt med bara ett fåtal grundläggande verktyg och några grundläggande material. Saker du behöver
Mäta Pencil tejp Mössor och papper
Subwoofer
1/2-tums MDF
Jigsaw
Drill
Terminal Cup
Skruvar
Wood lim
Silicon täta
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet där du vill montera boxen. Vanliga platser i Camaro är bakom framstolarna och i bagageutrymmet.
2

Mät sub du har valt. Lägg till två inches till diametern och djupet för att beräkna lägsta hölje storlek. Beräkna volymen genom att subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och att multiplicera längden med bredden av höjden. Jämför denna volym med den rekommenderade volymen föreslås av tillverkaren i dokumentationen som följde med sub.
3

Justera måtten tills du har en låda som uppfyller tillverkarens rekommendationer och kommer att passa inom det utrymme du har valt i din Camaro.
4

Skär bitar av höljet från MDF. Klipp två bitar för fram och rita konturerna av subwoofern på båda. Borra ett hål i mitten av det material du behöver för att ta bort, lägga pusslet genom hålet och skär ut ett utrymme för subwoofern. Skapa ett hål i den bakre panelen för terminalen koppen med samma metod.
5

Montera lådan med hjälp av trälim och skruvar för att fästa ihop sidorna. Skruva fast de stora sidorna i kortsidorna för den mest styrka. Täta insidan av alla skarvar med silikon täta för extra styrka och att täta inneslutningen.
6

Montera terminalen koppen i den bakre panelen och fäst den på plats med skruvar. Fäst högtalarkablarna till terminalerna på insidan av terminalen koppen, sedan köra det genom rutan till subwoofern. Fäst kablarna till terminalerna på baksidan av sub och sätter sub på plats och fäst det med skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82253.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.