Hur man installerar en radio i en 2001 Dodge Ram

De 2001 Dodge Ram är utrustad med en fabriksinstallerad AM /FM stereo och en single-disc CD-spelare. De valfria stereoanläggningar har cd-växlare och satellitmottagare radio. Ram ägare som behöver ersätta en felaktig aktie eller söka mer kraft och kapacitet kan välja från en mängd olika eftermarknaden stereoapparater från ett brett spektrum av tillverkare. Köpa rätt adapter för din stereo och montera däcket själv att spara kostnader för arbetskraft för en professionell installation. Saker du behöver
Wrench, 10 mm (eller ställbar) katalog 10 mm hylsa
Ratchet
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner

1

Höj huven på Dodge lastbilen, och koppla loss jordkabeln från batteriets minuspol. (Den jordkabel ansluter den negativa batteripolen till ram Ram chassi.) Lossa kabeln med skiftnyckel för att undvika att orsaka en kortslutning i bilens elsystem vid demontering och montering av stereo.
2 < p> Ta bort huvud instrumentbrädan från instrumentpanelen genom att dra den från bilen för hand. Börja på vänster sida av instrumentpanelen, och dra instrumentpanelen bort från instrumentpanelen, lossa klämmorna på baksidan av panelen från instrumentbrädan. Addera 3

Flytta händerna över överst på panelen för att koppla de resterande clips som håller panelen på instrumentbrädan tills du har helt lossnat panelen från fordonet.
4

Skruva loss de två skruvarna på sidorna av stereon med en 10 mm hylsa och spärrskaft.
5

Dra beståndet stereo från instrumentbrädan och koppla ur stereo ledningarna från baksidan av huvudenheten. Koppla loss antennkabeln från uttaget på lager radion.
6

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter.
7

Placera fronten adaptern över framsidan av den nya stereoanläggning.
8

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya stereon.
9

Skjut stereo till Dodge Ram stereo montering dockan, och byt ut bultarna på sidan av stereon montering dockan .
10

Passa instrumentpanelen på instrumentbrädan i bilen, och tryck fast runt omkretsen för att återuppta de klipp som håller panelen på instrumentbrädan.
11

Placera klämman jordkabel runt den negativa batteripolen. Dra kabelns klämman till den ledande posten med nyckeln. Stäng Dodge Ram huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81434.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.