Car Stereo Receiver Installation Instructions

Installera en mottagare bilradio i bilen på egen hand kan du spara en betydande summa pengar i arbets-och installationskostnader. Oavsett om det är gjort för att förbättra ljudmiljön i ditt fordon eller att bara byta ut ett gammalt system, installera en bilstereo mottagare kan vara en givande upplevelse. Även om det kan tyckas vara en svår uppgift att utföra, det är faktiskt ganska enkelt om att följa ordentliga instruktioner. Gamla Stereo Borttagning

Koppla bort den negativa kabeln från bilens batteri. Detta är ett viktigt steg för att komma ihåg, så att inte göra det kan leda till allvarliga personskador när du ansluter och kopplar bort kablar. Ta av locket instrumentbrädan med en skruvmejsel och dra mottagaren ut en aning för att avslöja ledningar. Det bör finnas tre trådar som finns: en makt tråd, en antenn sladd och den huvudsakliga mottagarens ledningsnät. Lossa alla tre uppsättningar från mottagaren och ta bort mottagaren från instrumentbrädan.
Installera kabelstammen

Installera kabelstammen för den nya mottagaren. Ledningsnätet gör anslutningen från bilens högtalare till receivern, och låter dig ansluta alla dina högtalare med en serieinstallation. Fäst högtalarkabeln från vardera av bilens högtalare i selen genom att vrida ändarna av kabeln till den markerade platsen för varje på selen.
Bifoga din nya receiver

Packa din nya receiver från förpackningen och att den kommer så nära instrumentbrädan som möjligt. Anslut ledningsnätet till baksidan av mottagaren, och se till att kablarna är säkra innan vi går vidare. Anslut nätsladden och antennkabeln - de borde enkelt koppla rätt in i baksidan av mottagaren Addera Testa Utrustning
Slide

mottagaren i öppningen. instrumentbrädan. Innan du ansluter skruvarna till instrumentpanelen, anslut den negativa kabeln till bilens batteri. Vända bilen på och se till att allt fungerar och att var och en av högtalarna ger ljud. När du har sett allt arbete ordentligt, säkra stereo på plats med en skruvmejsel och sätt tillbaka den yttre delen av instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80752.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.