Hur Wire en Clarion CD-spelare

Elektronik tillverkaren Clarion tillverkar ett sortiment av eftermarknaden bilstereo. Dessa stereoapparater innehåller de senaste funktionerna, vilket gör att bilägaren att skräddarsy sin ljudanläggning och hålla den uppdaterad med den senaste tekniken. Installera en Clarion CD-spelare kräver anpassning av bilens ledningar och radio för att kunna fungera tillsammans. Saker du behöver
Skiftnyckel
adapter Kablage specifik bilmodell
Radio antennadaptern specifik bilmodell
Visa fler instruktioner
1

Skydda dig mot elektriska stötar. Vrid av negativa kabeln från bilbatteriet med en skiftnyckel.
2

Anslut kablaget kommer från baksidan högra sidan av radion, till en kabelhärva adapter. Klicka anslutningen tillsammans. Trådkablage innehåller makten tråd, kablar högtalare och jordkabel. Kontrollera Clarion instruktioner för att säkerställa att trådarna är belägna på sina respektive platser i kablaget. Addera 3

Anslut den andra änden av kablaget adaptern till kabelhärvor som kommer från instrumentpanelen av bilen. Klicka anslutningen tillsammans.
4

Adapt kabel radio antenn om det behövs. Anslut en adapter radioantennen till den tjocka svarta radioantenn kabeln som kommer ut ur instrumentbrädan. Sätt anpassad kabeln i radioantenn porten på vänster sida av ryggen på radion.
5

Mata ledningarna i instrumentbrädan bostäder. Var försiktig när du drar ledningarna att säkerställa att ingen bar tråden vidrör metall chassi på bilen. Följ ledningarna in med CD-spelaren huvudenhet, noga med att inte fånga trådarna. Klicka på CD-spelaren på plats i instrumentbrädan. Anslut den negativa kabeln till bilbatteriet. Slå på CD-spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82401.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.