Hur man bygger en trevlig Subwoofer Box

baslådor är en integrerad del av en eftermarknad bil ljudsystem. Dessa rutor används för att hålla subwoofers, som är stora högtalare som genererar lågfrekventa ljud. Baslådor måste vara robust och tätad ordentligt för att skapa högkvalitativa ljud. Baslådor måste också vara en lämplig storlek för subwoofern. En låda som är för stor eller för liten kommer inte att tillåta subwoofern att prestera på sin maximala prestanda. Bygga en baslåda kan vara tidskrävande, men den färdiga produkten kommer att tillåta dig att lägga till en egen touch till bilens stereo. Saker du behöver
Terminal cup
silikon täta
Carpenters lim
2-tums metall skruvar
3/4-tums medelhög densitet fiberboard
Drill
Jigsaw
Kompass
Pencil
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skär sex sidorna till baslåda av medelhög densitet fiberskivor. En subwoofer box för en 10-tums subwoofer bör ha två 14-av-12-tums paneler för toppen och botten av baslåda, två 13-av-12-tums paneler för sidorna och två 13-av-14- tums paneler för fram-och baksidan.
2

Skär ut ett hål för terminalen kopp på baksidan och ett hål för subwoofern på frontpanelen. Terminalen cup ska placeras i mitten av den bakre panelen. Borra ett hål med en borr och använd den punkten att börja skära med sticksåg. Att skära frontpanelen, placera spetsen av en kompass i mitten av panelen och dra en 10-tums diameter cirkel. Återigen använder borren för att borra ett hål och använda denna punkt att börja skära med sticksågen.
3

Anslut sex paneler genom att först placera frontpanelen platt på arbetsytan . Placera båda sidopanelerna till sidan av frontpanelen och pre-borra tre individuella hål för varje panel. Placera en liten mängd snickarens lim på sömmen mellan panelerna och skruva fast dem på plats med tre två-tums skruvar. Pussla ihop de sista tre stycken av pre-borrhål, med snickarens lim och fästa ihop dem med 2-tums skruvar. Slutligen, fäst terminalen koppen på baksidan av subwoofern lådan med de medföljande skruvarna.
4

Applicera silikon fogtätning att sömmarna på insidan av baslåda. En liten tub med silikon täta kan du enkelt komma åt och försegla alla sömmarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81399.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.