Car Audio System på en budget

Om du är i marknaden för en ny bil ljudsystem, vill uppgradera din gamla systemet, eller bara trött på att lyssna på statisk fyllda AM-stationer, men du bara inte har den medel för att köpa din dröm-systemet, är du inte utan hopp. Du har alternativ för att köpa en bil ljudsystem som passar din budget, och sätta takten i din ride. Utrusta för mindre

Du har valt att uppgradera bilens ljudsystem, men prislappar du ser på nätet och i din lokala butik gör din plånbok darra. Inte oroa dig. Youhave många val i den stora marknadsplatsen för system bilstereo. Du kan utrusta ditt nya system för $ 500 till $ 900, enligt CarAudioBook.com. Som en allmän regel, är förslaget att inte köpa märkes utrustning. Istället, vara på jakt efter likvidationsklausul erbjudanden eller utrustning från online-fynd återförsäljare eller mindre kända märken. Du kanske också vill använda en del av din egen fabrik utrustning, såsom en huvudenhet, som kan vara mycket bra för resten av ditt system.
Förstärkare, högtalare och subwoofers

bilens ljudsystem verkliga ljudet, naturligtvis, kommer från förstärkare och högtalare. CarAudioBook.com föreslår att man använder en fyra-kanals förstärkare med inbyggda, Högnivå-adaptrar så att du kan använda din enhet fabriken huvudet. För högtalare, kommer du vill köpa fronthögtalare som kan rinna av två av de fyra kanalerna i din förstärkare. Detta kommer att rädda dig från att behöva köpa bakre högtalarna så att du verkligen kan spendera på högtalare kvalitet front om du vill. Återigen, du behöver inte köpa varumärket. Som ett exempel kan du älska hur en Bose högtalare ljud, men om du kan hitta samma ljud för ett lägre pris med ett mindre känt märke, gör det.

CarAudioBook.com föreslår att köpa samma storlek högtalarna eftersom fabriken modeller och "montera woofers i fabriken plats (förmodligen dörren) och montering av diskanter nära bashögtalaren eller i en koaxial montering konfiguration." Glöm inte subwoofers. Om du planerar att installera en enda subwoofer rekommenderar platsen en 10 - eller 12-tums 4-ohm modell, med två subwoofers, rekommenderar det ett enda 8-ohm modell eller dual-tal modeller spole med 4 ohm per spole som är fast i en serie för att få de maximala 8 ohm. Var beredd att betala runt $ 200 eller mer för både högtalarna och förstärkaren.


Installation och andra kostnadsfaktorer När du har köpt din utrustning, du 'll behöver faktor installationskostnader i din budget. Om du har kompetens att installera saker själv, kan du förmodligen hitta en online-kit för $ 250 eller mindre. Om du köper lokalt, kan du pruta förmodligen med återförsäljaren för att ta lite pengar av dina installationskostnader.

Du kommer också vill överväga vilken utrustning passar ditt fordon. CNET föreslår inte överdriva ditt system. Du behöver inte köpa de största högtalare eller en förstärkare med störst effekt bara för att du kan. Du kanske är bättre med ett mindre system, och du kan spara lite pengar också. CNET föreslår också använda MSRP, och köpslående ditt pris ner med 25 procent eller mer. Om du kan göra det kommer alla dina komponenter, kommer du att spara en hel del och hålla din budget intakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80893.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.