Hur man installerar däck på en 1997 Nissan Pathfinder

Den 1997 Nissan Pathfinder är utrustad med en AM /FM-bilradio däck med inbyggd single-disc CD-spelare. Nissan ägare som vill byta sin fabrik enhet för en eftermarknad stereo kan välja från en mängd olika kompatibla enheter från olika tillverkare bilstereo. När du har valt det nya däcket, installera enheten själv för att spara tid och pengar på en professionell installation. Saker du behöver
Wrench
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven och ta bort den negativa klämman batterikabeln från batteriets minuspol. Flytta till insidan av Pathfinder.
2

Ta bort de två skruvarna i nederkant av kåpa som omger stereon montering med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort panelen från instrumentbrädan och låt den hänga från instrumentbrädan av faran strömbrytare ledningar.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon konsolen med skruvmejsel och skjut fabriken stereo från stereo montering dockan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet stereo och ställa beståndet enheten åt sidan.
4

Sätt fronten adaptern i stereo montering dockan. Dra Nissans stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon dockan till framsidan av Pathfinder instrumentbräda. Anslut stereo ledningar kontakter på kablar till kabelnätet adaptern. Adaptern gör att du kan ansluta den nya stereon till Nissans stereo ledningar kontakter oavsett märke och modell på huvudenheten. Anslut adaptern kablage bly kontakterna i utloppen
5

på baksidan panel av den nya ljud däck. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya stereon. Skjut nya däck i fronten adaptern tills den låses i Pathfinder stereo montering dockan.
6

Byt kåpa runt stereo montering. Tryck ordentligt runt panelen att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Återgå till bilens batteri.
7

Byt negativa klämman batterikabeln tillbaka till den negativa batteripolen. Dra åt bulten i änden av kabelns klämma med skiftnyckel och stäng Pathfinder huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82305.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.