Hur koppla in en stereo i en Sunfire

Koppla ihop en stereo i en Pontiac Sunfire kan vara en givande uppgradering till fordonet. Sedan Sunfire s fabrik högtalare är gjorda av papper kottar istället av hög kvalitet silikon, kommer en ny stereo erbjuda bättre ljud från högtalarna samt en kraftfull förstärkare för att driva dessa högtalare. När den gamla stereon har tagits bort, måste du veta hur man ska koppla in den nya stereon. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut antennkontakten, som ser ut som en kvinnlig A /V-kontakten på baksidan av den nya stereo huvudet enhet. På baksidan av den nya stereon huvudenheten är ett uttag märkt för antennen, det är där du ansluter Sunfire antenn i stereo huvudenhet.
2

Anslut 6-poliga kontakten som driver enheten. Fabriken 6-polig kontakt ansluts till den 6-poliga uttaget på baksidan av den nya stereo huvudenhet.
3

Skjut in enheten i instrumentbrädan. Huvudenheten för Sunfire är fäst med fyra skruvar, en i varje hörn. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel.
4

Byt beklädningsdetalj som täcker stereo och tråden skruvarna som håller beklädningsdetalj på plats (på den högra sidan av trim bredvid handskfacket) .
5

Anslut varje högtalare. Högtalarna är "plug and play" vilket innebär att det finns en makt tråd (färgade bly) och en jordkabel (svart kabel) som är sammankopplade med högtalarkabeln kör bort selen fabriken ledningar. Anslut alla fyra högtalare.
6

Installera högtalarna. Skjut högtalarna i högtalaren fästen och säkra högtalarna med fästskruvarna. Se till att du knäppa högtalaren täcker på plats över högtalarna.
7

Testa stereon. Ström huvudenheten på och kontrollera att högtalarna alla arbetar normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80648.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.