Information om Bose-högtalare i ett 1999 E320

1999 års Mercedes E320 kom med en valfri Bose ljudsystem , som var banbrytande på den tiden . Det har rått viss förvirring om detaljerna i systemet . Här är några av grunderna om Bose ljudsystem . Antal högtalare

flesta människor gör misstaget att anta att E320 har åtta högtalare . Detta är förståeligt eftersom en visuell räkna inte ge två högtalare i botten av dörren , två nära toppen av den främre sidorutorna , två på bakdörrarna och två sub- woofers på akterdäck . Vid närmare inspektion dock de främre nedre högtalare höljen håller faktiskt fyra högtalare styck , för en totalsumma av 10 högtalare .
Disktanthögtalare vs Bashögtalare

fyra högtalare på de främre dörrarna är faktiskt delas mellan bas-och diskanthögtalare . För att vara exakt , talaren höljen hus två 6,5 - tums bashögtalare och två 1 - tums diskant . De diskanter levererar den omgivande ljud till en viss ljudspår , så om du hör en hel del väsande eller poppa mellan låtarna , kanske du vill ha dina diskanter ersätts .
Inte den bästa

Trots sitt rykte som en världsklass högtalare , ett antal E320 förare föredrar att installera mer dynamiska ljudsystem och högtalare . Den vanligaste kritiken är att Bose-högtalare är känsliga för sprakande , popping och väsande . De mer populära alternativa märken tenderar att vara JL , Alpine , Harmon - Kardon och Dynaudio .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82687.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.