Det bästa sättet att placera en subwoofer i en bil

Subwoofers är en nödvändig uppgradering om du vill få ut mer av den ljudupplevelse i bilen. Att ta sig tid att installera en subwoofer ordentligt är väl värt ansträngningen. Även den ökade basåtergivning och djup i ljudet kommer att märkas omedelbart, kommer korrekt placering och installation låter dig få ut det mesta av din bas. Placering

gemensam praxis innebär att placera sub upp mot den bakre väggen av stammen, mot där baksätet skulle vara, pekade mot baksidan av bilen. Men woofers är inte riktade högtalare, så att de inte nödvändigtvis behöver vara pekade i någon specifik riktning. Men i syfte att estetik och balans, är positionering mot mitten av fordonet bäst. Självklart, om du har mer än en högtalare, balansera dem på vardera sidan av stammen är också ett alternativ.
P Om du vill undvika att placera dina subs i bagageutrymmet, eller om du inte har en bålen, placera dem direkt bakom din rygg säten är den näst bästa platsen. Din stängd bil kommer fortfarande att fungera som en sekundär box, men kommer du att märka en nedgång i basljud om du öppnar windows Addera Säkra subwoofern
Subwoofers

. tenderar att vibrera ganska märkbart, särskilt vid höga volymer eller med djup bas. Bara kila bashögtalaren i ett hörn kommer inte att fungera. Även skruvar kanske inte tillräckligt, beroende på ljudet belastning högtalaren kommer att bära. Många eftermarknaden företag göra fästen som kommer att hålla din högtalare box till din trunk vägg. Även dessa är medvetet byggt för en viss storlek på rutan, kan du spara lite pengar genom att köpa en liknande storlek fäste på din lokala järnaffär.

När du fäster hållaren till din högtalare box, se till att skruvarna eller bultarna är inte så lång tid att de kommer att störa talaren. Se till att skruva fast dem spola och säkert, eller du kommer att uppleva dålig skramlande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80866.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.