Hur man installerar Speakerbox Carpet

Installera mattan till en högtalarlåda har mer än strikt en kosmetisk syfte. Mattan kommer att göra din låda ser bra ut, men det kommer också att förbättra ljudkvaliteten. Mattan kommer att isolera lådan, vilket gör att mindre ljudvågor för att fly. Detta kommer att förbättra de lågfrekventa ljud som en högtalarlåda producerar. Alla inköp som krävs för att utföra denna uppgift kan hittas på din lokala järnaffär och är relativt billiga. Saker du behöver
Högtalarlåda
Skruvmejsel
Högtalarlåda matta
Razor kniv
Spray lim
Visa fler instruktioner
1

bort högtalarna och allt annat från utsidan av högtalaren med en skruvmejsel. Ställ högtalarna åt sidan.
2

Mät alla sidor av högtalarlådan innan du skär mattan. Du kommer att behöva skära tre bitar av mattan. Med hjälp av en rakkniv kniv, skär den första biten så det är lång nog att svepa runt lådan och täcker alla fyra långsidor. Sedan skär de två stycken som kommer att täcka sidorna på lådan. Med spraylim
3

Spray ena sidan av högtalarlådan. Linje kanten av mattan upp med kanten av den limmade sidan av förpackningen och sätta på mattan. Gnid mattan med händerna tills den är platt och hårt. Spraya angränsande sidan med lim och tätt sträcka mattan och lägg det på lådan. Fortsätt samma process tills du har hela rutan lindade med undantag för två motstående sidor. Klipp av överskott mattan med en rakkniv kniv.
4

Spray den första av de två återstående sidorna med lim och tillämpa mattan. Spraya sista återstående sidan med lim och tillämpa mattan. Klipp av resterande överskottet mattan med rakkniv kniv.
5

Skär hål för högtalarna öppnar med rakkniv kniv. Sätt högtalarna tillbaka i lådan och dra ner dem med skruvarna du tog bort tidigare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81118.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.